2777
2789

تو کاملااااااا برعکس منی😐😂❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان عربی منظور ادبیاتش هست یا زبان و گویش و مکالمه؟؟

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
اوا چرا😂

با احترام از عربی با تمام وجود متنفرم 😂❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
عربی عامیانه میخوام یاد بگیرم چیزی که بشه داخل بیشتر کشورهای عربی ازش استفاده کرد

لهجه ها تقریبا داخل هر کشور متفاوته..

من عرب خوزستانم لهجمون تقریبا شبیه عراقی هاست ولی عامیانه هم بلدم.. اصلا نتونستم زبونی رو از سایتی یا چیزی یاد بگیرم چون از بچگی صحبت می‌کردم یاد گرفتم

همچیش

یه سایتی هست بنام 

از  طلبگی تا اجتهاد

گوگل کنید و اونجا سری بزنید. تدریس هاش جامع و منبعی هست.

من خودم یه مدت جهت کنکورم که فقه بود باید عربی میخوندم. مطالعه کردم این سایت رو.  بد نبود. کار منو حل کرد.

پسند نکردید که هیچ.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞