2777
2789
عنوان

همیشه ترس و استرس دارم

148 بازدید | 9 پست

کلا آدم شادی نیستم 

دید مثبت به زندگی ندارم خیلی

سال دیگه هم کنکور دارم و حس میکنم این روحیاتم خیلی اذیتم خواهد کرد تو اون شرایط

کلا هیچوقت نشده بگم چقدر زندگی قشنگه، دنیا قشنگه 

هیچوقت

اکثر اوقات حس دلتنگی و تنهایی میکنم 

میدونم راهکاری هم نداره فقط میخواستم اینجا بنویسم بلکه یکم سبک‌ شم

منم 

افسردگی دارم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور با این تفاوت که یه پسر۶ساله هم دارم

بعضی وقتا میگم نکنه در آینده ازدواج کنم و حتی با شریک زندگیمم نتونم حرفای دلمو بگم.مثه الان که کسی نیست باهاش درد و دل کنم و آرومم کنه بهم آرامش بده

البته که الان اکثر ازدواج هم همینه ،الکیه الکی

انگار تصویر خوبی از آینده ندارم

سلام عزیزم.کتاب زندگی را به هیچ گرفتن را بخون.این کتاب میگه ادم باید واقع بین باشه.برخلاف کتابهای روانشناسی دیگه که میگن دنیا خیلی قشنگه زندگی شیرینه و من خیلی زیبا و خوشبختم.این کتاب میگه سعی کن باور داشته باشی و خودتو بشناسی و پذیرای خودت باشی.پس اصلا سعی نکن تلقین کنی به خودت چیزایی که واقعا نیستی.کتابش حجمشم کمه 

فقط یه چیزی بگمت الان وقت فکر کردن به این مسایل نیست.چند سال دیگه افسوس میخوری که برگردی به عقب.رشته ی تحصیلی،شغل و ازدواج.این سه تا انتخاب تو زندگی خیلی کلیدیه. و بدون اگه از زمانش بگذره دیگه نمیتونی تجدید نظر کنی.مگر با هزینه و مشقت زیاد.پس الان شش دنگ حواست به درس باشه که کنکورت عالی بدی و بتونی یه رشته خوبی انتخاب کنی.تمام.در لحظه زندگی کن و ببین الان تو این مرحله از زندگی مسولیتت چیه و واسه خودت چه کاریو میتونی بکنی.موقع ازدواج اونوقت فکر اون مسایلا بکن🪻🪻🌷💕

منم همینجورم از مجردی اینجور شدم

الآنم با دوتا بچه همچنین همینجورم

خیلی بده واقعا 

من تنها چیزی که خوشحالم  می‌کنه مستقل شدن و قدرت داشتن هست

دلم میخواد مستقل بشم از همه لحاظ 

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔