2777
2789
عنوان

چقد پولدار بودن خوبه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=332951252]کم فیلم ببین[/QUOTE کاش تو زندگی واقعیت انقدر زود ادم هارو قضاوت نکنی این واقعیت شو ...

خب خوبه دیگه چی میخواد گیرم توی فقر دست و پا میزد کاش یه خانواده پولدار منم به سرپرستی میگرفت

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

دست و پاهام شل شدن  خیلی نا امیدم  بشدتتتت  انگیرم رفته

منم مثل خودتم ولی چاره ای نیست باید خودتو از این شرایط بیرون بکشی اینجوری اه حسرت خوردن فایده نداره 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

والا من خودمو با دوستم مقایسه میکنم، دوتامون دکتری یه رشته داریم، من به زور یه شغل بخور و نمیر پیدا کردم، ولی اون چون شوهر پولدار داره اصلا دنبال این شغلها نیست، یا کلاس زیبایی اندامه یا کلاس زبان،  دنبال اینه بره یه کشور خوب، داره کاراشو انحام میده. 

اینه فرق پولدار و بی پول... زندگی خیلی ناجوانمردانه است

والا من خودمو با دوستم مقایسه میکنم، دوتامون دکتری یه رشته داریم، من به زور یه شغل بخور و نمیر پیدا ...

خیلی ناراحت کنندست واقعا 

خسته شدم😔

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...
خب خوبه دیگه چی میخواد گیرم توی فقر دست و پا میزد کاش یه خانواده پولدار منم به سرپرستی میگرفت

اگه برات تعریف کنم دل ادم خیلی درد میگیره 

خانواده پولداری که ... دست درازی، کتک کاری، فحش، بددبیرراه، انداختن از خونه اینارو تحمل میکنی؟

دقیقا پول داشتن خیلی خوبه. منم وقتی بچه نداشتم کار می‌کردم یه درآمدی داشتم هرچند زیاد نبود ولی برا خودم خرج میکردم حال میداد. الان نمیتونم کار کنم خیلی حسرت میخورم 😕😕 دلم میخواد پول دربیارم 

منم مثل خودتم ولی چاره ای نیست باید خودتو از این شرایط بیرون بکشی اینجوری اه حسرت خوردن فایده نداره& ...

هر کاریم سرمایه میخواد 

مگه من چی دارم 

هنوز باید از بابام پول بگیرم 😔

اگه برات تعریف کنم دل ادم خیلی درد میگیره  خانواده پولداری که ... دست درازی، کتک کاری، فحش، بد ...

واقعا 

چه آدمایی پیدا میشن 

هنوزم شوهرتون با هاشون در ترتباطه

هر کاریم سرمایه میخواد  مگه من چی دارم  هنوز باید از بابام پول بگیرم 😔

اولش سر کاری برو حقوق بگیر بعدا جم کردی پس انداز کردی یکاری راه میندازی حداقل دستت تو جیب خودته چیزایی که دوست داری میگیری کلاسی میری 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد