2777
2789
عنوان

چقد پولدار بودن خوبه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 48 پست
کاش‌من‌صدمیلیارد‌ پول‌ داشتم‌ نفری‌ صدهزار‌ بهتون‌ قرض‌میدادم    

ورشکست نشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهم طوری شدم که احساس ناتوانی و نا امیدی زیادی میکنم 

تا کاری به حالت نکنی همینه وضع. بخاطر خودت یه حرکت بزن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

حالت اولش فکرکردم میخوای بگی پولداری    ولی خب هرکسی به اندازه  خودش داره باورکن  توهمین طوری برای خودت خوش باش  مثلا من یه کاربر دیدم میگفت من بااینکه پولدارتیستم ولی مثل اونا زندگی میکنم  

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

باید کار تلاش کنی مستقل شی هر چی خواستی برای خودت بخری حسرت نخوری

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
دقیقا پول خیلی خوبه . اما اینکه ۲۴ سال توی یه خانواده پولدار بزرگ بشی و بعد بفهمی اونها خانوادت نبود ...

کم فیلم ببین

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

دقیقا پول خیلی خوبه . اما اینکه ۲۴ سال توی یه خانواده پولدار بزرگ بشی و بعد بفهمی اونها خانوادت نبود ...

دردناک هست 

ولی منم اینه که باز تو پدر و مادری  داری که حتما دوست دارن حتی اگه خونی نباشه 

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...