2777
2789
عنوان

چقد پولدار بودن خوبه 😔

1195 بازدید | 48 پست

چقد خوبه پول داشته تا جووونی نزاری حسرتی تو دلت بمونه 

بری بیرون هر چی دوست داری برای خودت بخری  بدون اینکه نگران باشی 

بری کلاسای مختلف موسیقی و هنر و هر چی که دوست داری 

اما نیست 

حالم از این زندگی بهم میخوره که همش باید بشه واست حسرت 😔

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...

اوهوم🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یه مرفه بی درد بودم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تلاش کن پولدار بشی ، کم کم شروع کن به سرمایه گذاری خرد تا برسی به بزرگ از پارسیان و طلا شروع کن

چطوری 

اخه چطوری 

تمرکز ندارم 

اصلا نمیتونم 

احساس خوبی ندارم به زندگی

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...

کار کن. 

هیچ چی بیشتر از خرج کردن از جیب خودت نیست. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist