2777
2789
عنوان

کمک کنکوری ام

644 بازدید | 95 پست

دوازدهم انسانی ام از شهریور پارسال شروع کردم ب خوندن تا‌ ۲۰ دی بزرگسال میخونم ۷ تا کتاب ترم دی برداشتم وقتی دیدم نتیجه تلاشم هیچ شده معدلم شده ۱۵ونیم کتاب عربی رو افتادم بقیه رو نمراتی ۱۱_ ۱۲ونیم ۱۲ _و۱۳ _  ۱۵ گرفتم ناامید شدم بشدت خانواده ام گفتن واقعا این همه تلاش کردی نتیجه اش شده این؟؟؟ 

حالم بشدت بد شد از ۲۰ دی از اون موقع دیگه نتونستم بخونم همش میترسم نمیتونم شروع کنم ب خوندن هدفم فرهنگیان بود ولی الان هیچ و پوچم‌ همش حالم بد بود خودمو با رفتن ب فضای مجازی و فیلم گول میزدم اما الان دیگه واقعا دیوونه شدم نمیتونم شروع کنم اصلا نمیتونم بخونم حالم بده عذاب وجدان دارم توقع هم ندارم کسی اینجا بتونه کمکم کنه صرفا جهت دردودل بود😔🥲🥲

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا باهم بخونیم🥺

تو هم صفری هیچی نخوندی 🥲

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
فیلم دیدن الان اصلا زمانش نیست تامیتونی تست بزن جواباتم اشتباه بود از روی پایخنامه ببین..

اجی دلت خوشه ها بیش از ۲ ماه گذشته همه چیز یادم رفته حتی نمیتونم شروع کنم میترسم

من تلاش کردم وقتی جواب تلاشمو دیدم ناامید شدم دیگه نتونستم ادامه بدم میترسم

اجی دلت خوشه ها بیش از ۲ ماه گذشته همه چیز یادم رفته حتی نمیتونم شروع کنم میترسم

خودم انسانی بود رشنم الان ترم دودانشگاهم

درسای حفظی مثل جامعه وروانشناسی رو با یه نگاه یادت میلد بعد سریع بدو سراغ تست..مبحث جدید نخون...

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

خودم انسانی بود رشنم الان ترم دودانشگاهم درسای حفظی مثل جامعه وروانشناسی رو با یه نگاه یادت میلد بع ...

مشکل اینجاست ک یادم نمیاد اصلا چون ترم دی ماه گند زدم شانسمم پایینه ذهنمم کنده ی مشاور گرفته بودم تر زد ب حالم دیگه مشاور هم پدر مادرم نمیگیرن برام

اره تقریبا صفر

آخه من چون بزرگسال میخونم شرایطم ممکنه باهات فرق داشته باشه 🙂🥲

آخه من چون بزرگسال میخونم شرایطم ممکنه باهات فرق داشته باشه 🙂🥲

خب عزیزم فرق نداره آخر شب برای انگیزه به هم گزارش کار میدیم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن