2777
2789
عنوان

کمک کنکوری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 95 پست
منم مثل شماهام خواستین میتونیم باهم بخونیم 

تو هم امیدی نداری🥲؟

مدرسه میری اگه مدرسه بری صفر نیستی عین من چون من بزرگسال خوندم صفرم

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم فرق نداره آخر شب برای انگیزه به هم گزارش کار میدیم

منم میترسم نمیتونم شروع کنم بخاطر گزارش کار انگیزه بگیریم من انگیزه نمیگیرم ی گروه بود کلی آدم گزارش کار میدن ولی من ب کتفمم‌ نبود🥲💔

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
تو هم امیدی نداری🥲؟ مدرسه میری اگه مدرسه بری صفر نیستی عین من چون من بزرگسال خوندم صفرم

خب آدم بی امید که نمیتونه زندگی کنه ، شما همم امیدوار باش ببین چقد وقت مونده میتونی برسونی خودتو ، من مدرسه میرفتم ولی اصلا نمیفهمیدم و خودم دارم میخونم و خیلی عقبم ، مدرسه صرفا برا حضور غیاب بود و هیچی یاد نگرفتم دی رو هم گند زدم 

منم میترسم نمیتونم شروع کنم بخاطر گزارش کار انگیزه بگیریم من انگیزه نمیگیرم ی گروه بود کلی آدم گزارش ...

خب میتونیم پارت گذاری کنیم و ساعت به ساعت درس بخونیم و بعد هر ساعت گزارش بدیم و باهم استراحت کنیم 

من تجربی ام

چقدر خوب دوتاتونم‌ تجربی این   میتونین با همدیگه‌ بخونین

خب آدم بی امید که نمیتونه زندگی کنه ، شما همم امیدوار باش ببین چقد وقت مونده میتونی برسونی خودتو ، م ...

مدرسه خیلی بهتر از رفتن ب بزرگساله 🙂 تو دی گند بزنی فرصت داری تو خرداد ولی من ندارم 

خب میتونیم پارت گذاری کنیم و ساعت به ساعت درس بخونیم و بعد هر ساعت گزارش بدیم و باهم استراحت کنیم&nb ...

شرایطمون کلا فرق میکنه شماها تا ظهر مدرسه این من کلا کار میکنم نمیشه

دختراااا بیاید از همین امشب شروع کنیم

تو با همین اجی ک گفت تجربیه‌ شروع کن ایشالله موفق میشی