.
حالا بریم سراغ درست کردن اکبرجوجه مون👩🍳
🌹مواد لازم:
مرغ کوچک۱ عدد.زعفران دم کرده یک چهارم فنجان.کره۱۰۰ گرم.پیاز۱ عدد.سیر۴حبه آبلیمونصف لیوان.رب انارنصف لیوان.نمک و فلفل سیاه.به اندازه کافی.روغن مایع۱ لیوان
💫مرحله اول برای اکبرجوجه ابتدا مرغ ۸۰۰ گرمی و کوچک انتخاب کنین.چون توی خوده رستوران ها از جوجه مرغ استفاده میکنن.
واینکه هرگز پوست مرغ نمیگیریم.بعد از شب قبل ، داخل یک کاسه بزرگ مرغا رو میریزیم و با پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه ابلیمو وسیر اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم.تا کل مرغ یکدست مزه دار بشه.
🌼بعد از ۱۲ ساعت ،توی تابه پر روغن میریزیم
و داغ داغ میکنیم.بعد مرغ ها رو ۲۰ دقیقه میزاریم تو روغن قشنگ دوطرف سرخ بشه وطلایی بشن. کره هم میریزیم.کره طعمش لذیذ میکنه.
🌱بعد مرغ میزاریم روی توری تا روغن اضافه اش گرفته بشه.و به همراه کته زعفرانی و رب انار نوش جان کنین😋❤
#اکبر_جوجه
کانال آشپزی خونگی در ایتا 👇👇
ghzaiekhonegiii@