2777
2789

دهنت سرویس باردارم  

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم  درست کردنش آسونه  برای خودت و نی نی درست کن 😋😋😋👌

باشه گلی 

اتفاقا عاشق اکبرجوجم، باید حتما جوجه باشه نمیشه سینه و رون مرغ باشه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
باشه گلی  اتفاقا عاشق اکبرجوجم، باید حتما جوجه باشه نمیشه سینه و رون مرغ باشه

نه عزیزم

با رون و سینه نمیشه.

حالا جوجه نداری 

میتونی از مرغ کوچک استفاده کنی ۸۰۰ گرمی .

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

نه عزیزم با رون و سینه نمیشه. حالا جوجه نداری  میتونی از مرغ کوچک استفاده کنی ۸۰۰ گرمی ...

باشه عزیزم 

🌱 روایت ابداع این غذا اصلش از اقای کلبادی بوده از گلوگاه مازندران🧑‍🍳

⭐⭐ که چون خیلی تو آشپزی دست وپنچه طلا بودن

از یه غذاخوری کوچک، تو کل کشور انقدرررررر معروف میشن

و به جایی میرسه روزانه ۲۰۰۰‌پرس غذا بیرون میدادن👏😳.

.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

🌱 بعد توسط پسرانشون این کار ادامه پیدا کرد و رستورانای زنجیره ای اکبرجوجه تو مشهد ،گلستان،تهران و... تاسیس شد.🥰

و

حالا چرا اسمش شد اکبرجوجه؟

چون اسم آقای کلبادی اکبر بوده و این غذا به اسم ایشون معروف شد😊🙃

.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

.

حالا بریم‌ سراغ درست کردن اکبرجوجه مون👩‍🍳

🌹مواد لازم:

مرغ کوچک۱ عدد.زعفران دم کرده یک چهارم فنجان.کره۱۰۰ گرم.پیاز۱ عدد.سیر۴حبه آبلیمونصف لیوان.رب انارنصف لیوان.نمک و فلفل سیاه.به اندازه کافی.روغن مایع۱ لیوان

💫مرحله اول برای اکبرجوجه ابتدا مرغ ۸۰۰ گرمی و کوچک انتخاب کنین.چون توی خوده رستوران ها از جوجه مرغ استفاده میکنن.

واینکه هرگز پوست مرغ نمیگیریم.بعد از شب قبل ، داخل یک کاسه بزرگ مرغا رو میریزیم و با پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه ابلیمو وسیر اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم.تا کل مرغ یکدست مزه دار بشه.

🌼بعد از ۱۲ ساعت ،توی تابه پر روغن میریزیم

و داغ داغ میکنیم.بعد مرغ ها رو ۲۰ دقیقه میزاریم تو روغن قشنگ دوطرف سرخ بشه وطلایی بشن. کره هم میریزیم.کره طعمش لذیذ میکنه.

🌱بعد مرغ میزاریم روی توری تا روغن اضافه اش گرفته بشه.و به همراه کته زعفرانی و رب انار نوش جان کنین😋❤

#اکبر_جوجه

کانال آشپزی خونگی در ایتا 👇👇

ghzaiekhonegiii@

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗