2777
2789
عنوان

داریم جدا میشیم ....

593 بازدید | 38 پست

ما توی پروسه طلاق توافقی هستیم و مشاوره ها رو کامل گذروندیم فقط نامه رو باید ببریم دفتر قضایی ثبت کنیم برا دادگاه نوبت بهمون بدن و تمام..ولی یه مدت وقفه ایجاد شد به یه دلایلی .. شوهرم نمیومد میکفت اول توافقات انجام بشه بعد بریم باقی مراحل .. دیگه آخرسر چن روز پیش بهش گفتم بریم نامه رو ثبت کنیم نه شما علاف بشی نه ما اونم برگشت گفت اگه میدونستم قرار نیس آشتی بکنیم وکیل میگرفتیم که زودتر تموم بشه چون ما هم نمیخوایم الکی کش پیدا بکنه گفت از حالا به وکیل میگیرم میفرستم جلو..حالا امروز بهش پیام دادم فردا خودت یا وکیلت فلان ساعت بیاید بریم نامه رو ثبت کنیم اصلا جوابی نداده .. خیلی بهم برخورد وقتایی که پیام میده میگه بچه رو حاضر کن بیار من در جا میبرم ولی اون انقد بیشعوره یه جواب نمیده تکلیفمونو بدونیم انگاری پیام عاشقانه براش فرستادم کلاس میزاره ...بنظرتون بازم بهش پیام بدم بگم جوابمو بده تکلیفمونو بدونیم یکمم بتوپم بهش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه پیام نده مثل اینکه دلش راضی به طلاق نیست

اخه خودش چن‌‌‌روز پیش میگفت وکیل بگیرم زود تموم بشه کاش از اول این کار کرده بودم و فلان بعد الان خودش جواب نمیده

اخه خودش چن‌‌‌روز پیش میگفت وکیل بگیرم زود تموم بشه کاش از اول این کار کرده بودم و فلان بعد الان خود ...

اینا همش فیلمشه غرور داره اینارو میگه که فکرکنی خیلی عجله داره برا طلاق

درصورتیکه طلاق تفاهمی چه با وکیل چه بی وکیل مدتش تغییر نمیکنه 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
سلام ببخشید چقدر طلاق توافقی طول میکشه؟؟  من واسه رسیدگی قراره ۲۰ خرداد برم دادگاه حالا بعدش م ...

مشاوره نرفتین اصلا؟

ببین من از سامانه تصمیم اول ثبت نام کردم و نوبت گرفتم برا تشکیل پرونده بعدشم چهار پنج جلسه مشاوره رفتیم که کلا حدودی دوماه شد  نامه مشاور رو باید ببریم دفتر قضایی نوبت دادگاه بهمون بده و بعدشم محضر و صیغه طلاق 

اینا همش فیلمشه غرور داره اینارو میگه که فکرکنی خیلی عجله داره برا طلاق درصورتیکه طلاق تفاهمی چه با ...

اره اتفاقا خیلی اصرار می‌کرد به برگشت البته که حاضر نبود تغییری کنه و میکفت همینجوری برگرد منم برنگشتم و محکم پای حرفم ایستادم ..چون میدونستم اگه همینجوری برگردم فاتحم خوندس... الانم اون فاز قیافه و کلاس ورداشته می‌خواد نشون بده که اصصصلا میلی به ادامه نداشته از اول و عجله داره

مشاوره نرفتین اصلا؟ ببین من از سامانه تصمیم اول ثبت نام کردم و نوبت گرفتم برا تشکیل پرونده بعدشم چه ...

نه مشاره نرفتیم . از طریق طرح شمیم رفتیم . 

رفتیم اونجا نامه عدم سازش دادن بعد رفتیم حل اختلاف اونجا ارجامون دادن دادگاه 

الانم تاریخش افتاده برای ۲۰ خرداد 😑😑😑 انقد اعصابم خورد شد خیییلی دیره 

من گفتم حداقل میافته اخر فروردین . 

بعد تعطیلات برم ببینم امکانش هست زودتر بندازن 

اره اتفاقا خیلی اصرار می‌کرد به برگشت البته که حاضر نبود تغییری کنه و میکفت همینجوری برگرد منم برنگش ...

شماهم برااینکه حرصش بدی برو دادگاه بگو زنگ بزنن بهش یا محضر یا یه بزرگتر

خودت نزنگ که هنوز بیشتر بسوزه و برا برگشتت بیفته به غلط کردن

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم