2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فایده اون دختر دیگخ هیچ وقت شبیه سابق نمیشه 

چرا میشه ،بگو به من پیام بده تا بگم براش مواردی که دیدم و شنیدم رو ،و اتفاقا خانم کلی خوشبخت شده ،بگو خودشو نبازه و خوشحال باشه که از شر این مرد نجات پیدا کرده

الهی مرا آن ده که آن به ... 

چه آقای بیشعوری ، هستن این موارد ،من زیاد شنیدم و تو خیلی موارد آقا خودش شبیه شرک بوده خانم خوشگل

آره والا ما همش تو فکر اینیم که خوشکل باشیم و شوهرمون رو کسی ندزده ؛ حالا شوهر: شکم گنده و کچل... آخه چرا شوهرامون به این فکر نمی کنن که زن خوشکل شون رو کسی ندزده و یکم با دل ما راه بیان

باشه عزیزم 

یکی از همکارام چشای درسشتی داشت با یه آقایی رفت سرقرار ،طرف برگشت بهش گفت ( قبلش عذرخواهی میکنم من فقط دارم نقل میکنم ،کسی بخودش نگیره لطفا) چشمات مثل وزغ میمونه ،تو رو کی میاد بگیره !! دوستم اصلا ناراخت نبود اخرسرم با یه آقایی ازدواج کرد کارمند بانک ،خودشم کارمند شهرداری هست ،الان دومین بچشونم به دنیا اومده و‌کلی شادن ،یکی دیگه از دوستام پوست سفیدی داشت که زود چروک شد ،خواستگار براش رفته بود ،دوستم چای برده بود بدون اینکه چای رو بخورن رفته بودن ،دوستم گفت حلوی خانوادم خجالت کشیدم گفت صاف گفته بودن دخترت زیبا نیست و اینا ...الان با یه مرد تو شمال تهران ازدواج کرده ،به فول خودش روز عقد میگفت تو ابرام 😅😄 خداروشکر هردو خوشبختن ،منم یبار با یه اقایی رفته بودم سر قرار،جوری رفتار کرد که ازم خوشش نیومده ،خصوصا از حجابم چون جوراب پام کرده بودم ،اینقدر مسخرم کرد که تو خونه کلی حالم گرفته بود ،حالا خودش پاهاش پرانتزی بود ،وسط سرش اندازه یه کلاه سفید بود ،از شذت لاغری نمیتونست خوب راه بره ،اولش ناراخت بودم ولی بعدا فکر کردم که فقط کافیه به چشم یکی قشنگ بیای لازم نیست مورد پسند هر هفت میلیارد باشی ...

آره والا ما همش تو فکر اینیم که خوشکل باشیم و شوهرمون رو کسی ندزده ؛ حالا شوهر: شکم گنده و کچل... آخ ...

والا مردا تو بدترین حالت خدای اعتماد به نفسن 😂 نباید بهشون رو بدیم ،من به تجربه بهم ثابت شده