2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 20 پست
نمیشه بخدا خیلی باهش راه اومدم نمیخواد 

میتونی از شوهرت جدا بشی. بچه ای که وارد دنیا کردی مسئولی در قبالش . نمیشه با بی رحمی به روح و روانش آسیب بزنی و بری. ازت متنفر میشه.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اسم خودکشی نیار  دیدی هیچ جوری نمیتونی دوام بیاری تو اون زندگی طلاق و برا همچین شرایطی گذاشتن ن ...

اخه من بدبخت و بد شانس ازدواج دوممه نمیتونم طلاق بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از شوهرت جدا بشی. بچه ای که وارد دنیا کردی مسئولی در قبالش . نمیشه با بی رحمی به روح و روانش ...

اخه بمونم و طلاق بگیرم دخترمو بهم‌نمیده نمیتونم‌ازش بگیرم

اخه بمونم و طلاق بگیرم دخترمو بهم‌نمیده نمیتونم‌ازش بگیرم

هر کاری کنی کنار دخترت وایسا و وظیفتو تمام و کمال براش انجام بده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بنظرتون‌چیکار کنم‌ کل بدنم‌مث یخ شده قلبم درد میکنه اینقد ک اذیتم‌میکنه همیشه اینجوری میشم

عزیزم باید ببینی جی اذیتش میکنه که اینجوری قاطی میکنه و شمارو میرنجونه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم