2777
2789
عنوان

خودکشی

164 بازدید | 20 پست

خونه بابام هر بار میایم شوهرم باهم دعواش میشه قهر میکنه خیلی اذیتم میکنه ی دختر دارم ولی چهارساله تحمل کردم نمیتونم میخوام برگردم خونه م کلی دخترمو بغل کنم بعدش خودمو راحت کنم بنظرتون بعد خودم کسی میتونه مراقب دخترم باشه

وقتی فرزندیو وارد دنیا کردی اگر بدترین عذابای دنیارم کشیدی حق نداری به بچت آسیب به این بزرگی بزنی. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا انقدر ضعیفی که برای همچین مسئله ساده و پیش پا افتاده ای میخوای خودکشی کنی ؟؟؟؟؟ اگه آره که اصلا به بچه و اینده اش فکر نکن قطعا هرکسی بهتر از یه مادر ضعیفرمیتونه ازش مراقبت کنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
واقعا انقدر ضعیفی که برای همچین مسئله ساده و پیش پا افتاده ای میخوای خودکشی کنی ؟؟؟؟؟ اگه آره که اصل ...

اخه خیلی اذیتم میکنه خیلی کتک هاشو تحمل کردم تحقیرهای خانواده مو تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم

پس چیکار کنم بخدا خوم افسردگی گرفتم نمیتونم 

والا خواهر راهش خودکشی نیست

منم شوهرم خیلی اخلاق گند داره فک کنمدچار افسردگی شدم ولی بخاطر دهترم بیاد کنار بیام

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
اخه خیلی اذیتم میکنه خیلی کتک هاشو تحمل کردم تحقیرهای خانواده مو تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم

عزیزم راهش فقط تحمل نیست باید دنبال یه راه حل درست و حسابی بگردی ، برو پیش یه ادم درست و حسابی ،مشاوره ای ،روانشناسی چیزی ازش کمک بگیر مشکلت رو اکه حل هم نکنه حتنا کمتر میکنه ،اگر قرار باشه هرکسی مشکلی داره خودکشی کنه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه !تو یه مادری باید قوی باشی تا بتونی دخترت رو قوی بار بیاری 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا خواهر راهش خودکشی نیست منم شوهرم خیلی اخلاق گند داره فک کنمدچار افسردگی شدم ولی بخاطر دهترم بی ...

خواهر مادر باباش همرو ب من ترجیح میده دل کسی نمیشکنه باهمه خوبه فقط با من اینجوریه

تو دربرابر اون دختر مسئولی حق نداری خودت و ازش بگیری 

میدونی بعد تو چی در انتظار اون طفل معصومه 

خودت خوشبخت نشدی بمون و دخترت و خوشبخت کن نزار حسرت خیلی چیزا تو دلش بمونه 

نامرد عالمی اگر این کارو بکنی

😶😂
عزیزم راهش فقط تحمل نیست باید دنبال یه راه حل درست و حسابی بگردی ، برو پیش یه ادم درست و حسابی ،مشاو ...

بنظرتون‌چیکار کنم‌ کل بدنم‌مث یخ شده قلبم درد میکنه اینقد ک اذیتم‌میکنه همیشه اینجوری میشم

تو دربرابر اون دختر مسئولی حق نداری خودت و ازش بگیری  میدونی بعد تو چی در انتظار اون طفل معصوم ...

بخدا چیزایی و واس خاطر دخترم تحمل کردم هیچکس نمیتونست خیلی اذیتم‌میکنه از ی چیز بدم‌بیاد یا حساس باشم همون کارو انجام میده

بخدا چیزایی و واس خاطر دخترم تحمل کردم هیچکس نمیتونست خیلی اذیتم‌میکنه از ی چیز بدم‌بیاد یا حساس باش ...

اسم خودکشی نیار  دیدی هیچ جوری نمیتونی دوام بیاری تو اون زندگی طلاق و برا همچین شرایطی گذاشتن نه اینکه خودت و بکشی

میدونی دخترت بزرگ بشه بفهمه مادرش خودکشی کرده چی به سرش میاد 

😶😂