وقتی فرزندیو وارد دنیا کردی اگر بدترین عذابای دنیارم کشیدی حق نداری به بچت آسیب به این بزرگی بزنی.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا انقدر ضعیفی که برای همچین مسئله ساده و پیش پا افتاده ای میخوای خودکشی کنی ؟؟؟؟؟ اگه آره که اصلا به بچه و اینده اش فکر نکن قطعا هرکسی بهتر از یه مادر ضعیفرمیتونه ازش مراقبت کنه
اخه خیلی اذیتم میکنه خیلی کتک هاشو تحمل کردم تحقیرهای خانواده مو تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم
عزیزم راهش فقط تحمل نیست باید دنبال یه راه حل درست و حسابی بگردی ، برو پیش یه ادم درست و حسابی ،مشاوره ای ،روانشناسی چیزی ازش کمک بگیر مشکلت رو اکه حل هم نکنه حتنا کمتر میکنه ،اگر قرار باشه هرکسی مشکلی داره خودکشی کنه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه !تو یه مادری باید قوی باشی تا بتونی دخترت رو قوی بار بیاری