2777
2789
عنوان

بخاطر قدم همه مسخرم میکنن۱۷٠

365 بازدید | 29 پست

همه اطرافم کوتاه هستن 

حتی قدم از کسی ک عاشقشم هم بلند تره 

هرجا میرم همه میگن لنگ دراز 

خیلیم لاغرم 

🙂خودمم دلم میخواد قدم کوتاه شه مث همه دوسام ک کنارشون راه میرم من دراااز اونا همه هم قد 

چیکار کنم چ لباسایی بپوشم ک خیلی قدم بلند نشون نده 

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۰زیاد نیستااا

برا من ک اطرافم همه ۱۶٠ ۱۵۸ هستن من خیلی بلندم 🥲🥲

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

من ۱۶۳ خودم رو میکشم تا هم قد شما بشم.😐

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

پس این خانم چی بگه 

من چی بگم😂😂😂😂

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

عزیزم منم همقد خودتم اما این قد واقعا اونقدرا هم بلند نیست 

شاید چون اطرافیانت قد کوتاهن اینجور فکر میکنی چون من اطرافیانم یا همقد من هستن یا خیلی بلند تر هستن این قد از نظر من خیلیم بلند نیست 

ولشون کن اونا بیشتر از حسادت میگند

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

خدا شاهده می گم همش از حسادت مسخرشون من دختر عمه هام همه کوتولن بعد منو خواهرم بلندم همش مسخرمون می کردن کی میاد شمارو با این قد بگیره آدم خوبه قد کوتاه و بغلی باشه بعد خودشون کفش پاشنه ۶, ۷ سانتی می پوشیدن ،چاقم که می شدن شبیه خمره می گرفتن ...مامانشون که عمم باشه هی از بچگی به مامانم میدگف چی کار کردی قدشون بلند شده ماهم بکنیم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
عشقت چنده مگه 

۱۶۴ 🥲اون ۲٠سالشه فک نکنم دگ رشد کنه اصن 

خدا شاهده می گم همش از حسادت مسخرشون من دختر داییام همه کوتولن بعد منو خواهرم بلندم همش مسخرمون می ک ...

مشخصه از حسودیه بابا. 

اصلا قد بلند معیاره. این بغلی بودن هم دلگرمی الکی. دوست پسر منم همینو بهم میگه ولی من هنوز دلم میخواست قدم بلند باشه.

یعنی فقط خداروشکر که چاق نیستم وگرنه هیچی.😂

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.