ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
خدا شاهده می گم همش از حسادت مسخرشون من دختر عمه هام همه کوتولن بعد منو خواهرم بلندم همش مسخرمون می کردن کی میاد شمارو با این قد بگیره آدم خوبه قد کوتاه و بغلی باشه بعد خودشون کفش پاشنه ۶, ۷ سانتی می پوشیدن ،چاقم که می شدن شبیه خمره می گرفتن ...مامانشون که عمم باشه هی از بچگی به مامانم میدگف چی کار کردی قدشون بلند شده ماهم بکنیم
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خدا شاهده می گم همش از حسادت مسخرشون من دختر داییام همه کوتولن بعد منو خواهرم بلندم همش مسخرمون می ک ...
مشخصه از حسودیه بابا.
اصلا قد بلند معیاره. این بغلی بودن هم دلگرمی الکی. دوست پسر منم همینو بهم میگه ولی من هنوز دلم میخواست قدم بلند باشه.
یعنی فقط خداروشکر که چاق نیستم وگرنه هیچی.😂
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.