2777
2789
عنوان

بخاطر قدم همه مسخرم میکنن۱۷٠

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 29 پست

با بقیه دخترا کاری ندارم 

ولی دیگ خدایی عشقت کوتاهتره مشکل از اونه!!

پسر بلند باشه دخترای قد بلندم بغلی میشن 

تو دیت ناشناس دختره قدش ۱۷۲ پسره ۱۹۸ 

بغل هم وایسادن دختره از شونش شد

*من خودم قدم کوتاهه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخصه از حسودیه بابا.  اصلا قد بلند معیاره. این بغلی بودن هم دلگرمی الکی. دوست پسر منم همینو ب ...

قد اصن مهم نیست بخدا اصن من تا قبل اینکه مسخره کنن قدم برام مهم نبود حتی اندازه دقیق قدمم نمی دونستم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
حالا چرا انقد قد کوتاه انتخاب کردی من ک خودم قدم معمولیه عاشق مرد قد بلندم

منم عاشق قدبلندام ما ۴ساله باهمیم🥲البته الانم ولم کرده😂💔خیلی دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
منم عاشق قدبلندام ما ۴ساله باهمیم🥲البته الانم ولم کرده😂💔خیلی دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

بهتر بزار ول کنه بره سمت هم قده خودش ،حیف نیست همچین قدی داری با اینجور آدمی که ولتم کرده؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

من جای شما نیستم نمی‌دونم چی بگم ولی سعی کن دنبال معیارات بری،قد بلندم ی نعمته چ براا آقا چ خانوم بهتره قدر خودت و بدونی

واقعا اگه اعتماد به نفسشو داشتم الان اینجا نبودم😂. 

قد بلند برای مرد خیلییی مهمه خیلی. تو هم که قدت خداست.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

منم هم قد شمام ولی خیییلی بلند محسوب نمیشیما 

مگر اینکه شما وزنت زیر ۶۰ باشه 

چند کیلویی؟

منم هم قد شمام ولی خیییلی بلند محسوب نمیشیما  مگر اینکه شما وزنت زیر ۶۰ باشه  چند کیلویی ...

۴۵🥲😂

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

بخاطر لاغری زیاد قدتون بیشت دیده میشه 45 واقعا برای این قد کمه شما حداقل باید 62 کیلو باشید حتی تا 72 هم چاق به نظر نمی رسین ... ضمنا عشقتون خیلی کوتاه بوده عزیزم قد 164 برای پسر کوتاهه دیگه حتی 170 هم برای پسر کوتاه به نظر می رسه ... 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
۴۵🥲😂

🤣🤣خب معلومه عزیزم 

خیییییییلی خیییییلی لاغری

من وزن عادیم ۷۳با قد ۱7۰ اینجا استاندارده استاندارده وزنم 

پارسال ۶۸ شده بودم همه دادشون در اومده بود پاعام لاغره لاغر 

صورتم عین معتادا شده بود 

۴۵ تصورت کردم زیاد لباس به تنت نمیشینه درسته.؟

همسایه ما هم وزنت بود نه سرشونه مانتوها به شونهاش میشیت نه کمر پالتوهاش نه کمر شلوار نه رون اصن فاجعه بود طفلی خییییلی غصه میخورد

چاق شو اگه میتونی

🤣🤣خب معلومه عزیزم  خیییییییلی خیییییلی لاغری من وزن عادیم ۷۳با قد ۱7۰ اینجا استاندارده استا ...

هرچی میخووورم اصن فایده نداره چاق نمیشم مث گاو میخورم فقط ولی انگااار ن انگااار

😂