2777
2789

فک کنید من ودختر خالم که دوسه سال از من کوچیکتره باهم ی ازمون دادیم که برای مادر من خیلی مهم بود حالا اون قبول شده معلم شده و من نشدم😔😔از یه طرفم خانواده ها خیلی به هم نزدیکن و مامانم و خالم هر روز در ارتباطن. منم دیگه سن ام اجازه نمیده سال بعد شرکت کنم. دارم میمیرم از غصه و عذاب وجدان.مامانم خیلی بهم امید داشت. چیکار کنم از این پوچی خلاص شم شبا نمیتونم بخوابم از فکر وخیال دیوونه شدم. 

فعلا برو غیر انتفاعی

شرط لیسانس امسال ۴۰ بود

یعنی ۴۱ میشی؟

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون آزمون برو خب . ليسانس فوق لیسانس یه زشته ی دیگه رو بگیر آزمون استخدامی بده

باید چهارسال بخونم که لیسانس بگیرم تا اون موقع نیاز معلم شون رفع شده رفته پی کارش

ببین از من ب تووو نصیحت دنبال ارضا دل دیگران نباش.ببین خودت چی میخوای.من تمام عمرم همش مامانم و راضی کردم الان ۳۲ سالمه و خیلیییی دلم داغونه از آرزوهایی ک نرسیدم بهشون.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ن ازمون فرهنگیان. تا 24بود دوماه زیاد آوردم 

اها فکر کردم ماده ۲۸ رو میگی

خوب اونو شرکت کن

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
باید چهارسال بخونم که لیسانس بگیرم تا اون موقع نیاز معلم شون رفع شده رفته پی کارش

رشته ت چیه؟

اگه تجربی هستی گروه پزشکی وپیرا پزشکی خوبن 

شده ازاد برو

از من به تو نصیحت خواستگار خوب داشتی ازدواج کن

تو کشور ما شعل قطعیت نداره یهو دیدی شدی ۳۵ از هر دو عقب افتادی

بعد ازدواج هم میشه درس خوند

شاید مسیر تو یه چیز دیگه ست مثلا

شغل با یه رشته دیگه 

یا ازدواج خوب

یا هرچی

رشته ت چیه؟ اگه تجربی هستی گروه پزشکی وپیرا پزشکی خوبن  شده ازاد برو از من به تو نصیحت خواست ...

تجربیه عزیزم ولی میترسم حتی پرستاری و فیزیوام بیارم تهش برسه به بیکاری و اینا چون هیچکدوم قطعیت ندارن منم تو ی شهر کوچیک زندگی میکنم 

تجربیه عزیزم ولی میترسم حتی پرستاری و فیزیوام بیارم تهش برسه به بیکاری و اینا چون هیچکدوم قطعیت ندار ...

اتفاقا اینا از معلمی بهترن

میشه نگران نباش حقوق معلم کمه وپرستیژش از پرستاری کمتره

فیزیو نزن

یا پرستاری یا مامایی تو شهرای کوچیک جوابه

ازدواجم مورد خوب بود رد نکن

انشا الله بهترینا قسمتت

😐😐😐😐

چه رفع نیازی انقدر کمبود نیرو هست که تا دو سال دیگه حداقل بر طرف نمیشه این یک

دو این که چهار سال دیگه بازم نیرو بازنشسته میشه و نیاز به جایگزینی.  این چرخه تموم نمیشه