2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یارو چه مردم آزاری بوده😂😂😐😐

🤣😂😐

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

پات سریده رفیق قبول کن 🤣

گوه نخور گوه نخور😐😐🤣🤣🤣

اون دیالوگه بود

نه آقا

جدی خودمم هنگم 

نمیدونم چمه

سریده نسریده کلا فعلا نمیدونم

فعلا دارم تو جاده آسفالت نشده میرونم🗿

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من همونیم ک عاشق نمیشم 🤣🤣🤣  شعت  رفتی  از دست رفتی  تو تعطیلات اصن بش فک ...

چرت نگو😑🤣

نه بابا آهنگ فرامرز.اصلانی افتاده رو زبونم

تازه گوشیدمش

نه بابا تگم کن بخندیم🤣🤣

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
گوه نخور گوه نخور😐😐🤣🤣🤣 اون دیالوگه بود نه آقا جدی خودمم هنگم  نمیدونم چمه سریده نس ...

🍜بیا نودل بزن روشن شی عقلت درست کار کنه 🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرت نگو😑🤣 نه بابا آهنگ فرامرز.اصلانی افتاده رو زبونم تازه گوشیدمش نه بابا تگم کن بخندیم🤣🤣

میدونم فرستادی برام 🤣 اینجانب در باره یاد آوری تحفه هیچ مسئولیتی نداره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

🍜بیا نودل بزن روشن شی عقلت درست کار کنه 🗿

استغفرالله ماه رمضونی نودل تعارف میکنی؟😱😱😱😂

حیا کن

این خانه را رها کن🗿🤣

من عقلم کار میکنه همینجوری😎🤣 

استغفرالله ماه رمضونی نودل تعارف میکنی؟😱😱😱😂 حیا کن این خانه را رها کن🗿🤣 من عقلم کار میکن ...

عه روزه ای قبول 👍🤣 معنوی بخور خواهر

میدونم فرستادی برام 🤣 اینجانب در باره یاد آوری تحفه هیچ مسئولیتی نداره 

میدونم🤣 نه بابا خودم گاهی پروفش رو چک میکنم ببینم چی گذاشته. میبینم همون قبلیه😂 آقایون برخلاف خانمه تو فاز تعویض پروف نیستن گویا

البته چنل دوستشم گاهی چک میکنم ولی جوین نیستم. اون بخش هایی که با فازم سازگاره رو نگاه میکنم😂

بالای همون آیدیش گذاشته چنلو

خواستی نگاه کن

واقعا هم تحفس 

ای کاش حداقل جانی دپی چیزی بود😂😂

پروف جدید اینستا نذاشته؟

میدونم🤣 نه بابا خودم گاهی پروفش رو چک میکنم ببینم چی گذاشته. میبینم همون قبلیه😂 آقایون برخلاف خانم ...

ن مخصوصا ک درونگراس 

ن عوض نکرده