2777
2789
اوج آسمان نگف منو اون جقد تباهیم تو ام بیا🤧😂😂

چرا همین الان ی عکس گذاشت🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید دعوا سر بهرام😂😂😂😂😂😂 @army_parandam     @niii8iiii    

ایییییییی نفسسسسسسسس کششششششششش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مگه بهرام نبود  خاااک ب سرم @اوج_آسمان   شدیم سه نفر😂😱

🤣

توام‌بشو یکی عع سلبریتیا دیگگگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نه تگزاس ندیدم اونا هم روی بهرام کراشن فک کنم🤣 برو دعوا کن 😂😂😂😂😂😂

اون یه بهرام دیگ بود ولی اهنگش باحال بود🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اسی عموییی ببین چی پیدا کردمم اوج اسمان

اینا هم شیپ میکنن جرررر🙄🤣🤣🤣

@brave__girl  rl 

حالا من کدوماتونو اول کتک بزنم؟؟😂😂😂😂😂

با من چهارنفر🤣🤣🤣

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیا شمشیر 🗡🗡🗡🗡 🤣🤣🤣🤣

🔪🔪 بده بیاد

یعنی هم هوتن هم بهرام 

من ک بهرامم

هوتنم بر من