2821
2789
عنوان

برم یا نرم؟

103 بازدید | 5 پست

خانمااا میشه راهنمایی کنین؟خانوادم قراره سه روز برن مسافرتن ولی من خیلی خیلی درس دارم یعنی کل فیزیک و یک فصل شیمی و دو فصل زیست و نصف تاریخ و نصف فارسی خیلییی اصرار دارن که بیا اگه نمیای هم کسی باید بیاد کنارت چون تنهایی که نمیشه و اگه کسی بیاد کنارم من نمیتونم درس بخونم اینو حالا میتونم یه کاری کنم ولی واقعا نمیدونم برم نرم؟لطفا درس راهنماییم کنید 

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرت و برو

وقتی اومدی ۳  ۴ روز فشرده تر بخون به جبران این چند روز مسافرت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام گلم عیدت مبارک

اگه فرصت داری برای خوندش برو و با انرژی بیا ادامه درستو بخون 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز