2777
2789
عنوان

از سرفه زیاد دیگه رو به موتم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر تا آمپول سرم نزنی خوب نمیشهه منم قبلش اینجوری بودم به خاطر ویروس جدیدس

زدم بخدا دیشب سرم و سه تا آمپول توش ی جند دیقه خوب شدم باز... دوتا سرم دیگه و شش تا آمپول دیگم دارم هنوز🥺🥺🥺 اصلا نخوابیدم نفسم اصلا بالا نمیاد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ن بابا سرطان چیه ممکنه آسم خفیف یا عصبی باشه اما به احتمال خیلی بیشتر حساسیت هستش نگران نباش این شرب ...

وای اخه انقد تو گوگل سرچ کردم از آب گرفتی ریه تا سرطان همش علاعم من بود 😂

ولی مرسی یکم نگرانیم و کمتر کردی♥️♥️♥️

حتما می‌خرم فردا اونم امتحان کنم خیلی بد دردیهه

وای اخه انقد تو گوگل سرچ کردم از آب گرفتی ریه تا سرطان همش علاعم من بود 😂 ولی مرسی یکم نگرانیم و ک ...

گوگل واسه خودش چرت زیاد میگه 

من اون اوایل مهر یه ویروسی اومده بود گرفتم من آسم دارم هرشب تو بیمارستان بودم نمیتونسم بخوابم شبا تا صبح میشستم حالت خفگی میگرفتم اینقدر سرفه میکردم این شربطو استفاده کن بعد از چند روز اوکی میشی دکتر ام بزی یه مش دارو با عوارض بالا بهت میدن 

منم از دیشب بخاطر سرفه نخوابیدم یه هفته است مدام سرفه می کنم دیشبم یه شیرینی خوردم بدتر شد

خیلی درد بدیه نه میتونی بخابی نه صحبت کنی نه چیزی بخوری 

این ویروس جدیده خیلی بده

منم دیشب اینطور بودم رفتم دکتر ۲ تا سروم زد بهتر شدم 

منم زدم سرم و سه تا آمپول دوتا سرم دیگ و شش تا آمپول دیگم دارم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
وای اخه انقد تو گوگل سرچ کردم از آب گرفتی ریه تا سرطان همش علاعم من بود 😂 ولی مرسی یکم نگرانیم و ک ...

برو متخصص ریه خوب میشی 

بابای منم اینجوری بود سرفه هاش خیلی عمیق و از ته بود با چندتا شربتی که دکتر ریه داد خوب شد گفت برونشیت شده یه همچین چیزی

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
منم زدم سرم و سه تا آمپول دوتا سرم دیگ و شش تا آمپول دیگم دارم

به من دیشب ۸ تا امپول زد خیلی حالم بد بود ضربان قلبم شده بود ۱۲۵ تبم بالای ۴۰ 

ایشالا هرچه زودتر خوب بشی 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉