2777
2789
عنوان

از سرفه زیاد دیگه رو به موتم

290 بازدید | 36 پست

نزدیک یک ماه داره میشه تازه که انفولانزام خوب شده ولی الان ۲ هفته میشه که سرفه زیاد میکنم در حدی که شبا تو خوابمم سرفه میکنم و نمیندازه بخوابم یکم قرص و دمنوش خوردم حالم اوکی شد ولی رفتم موهام رنگ زدم دوباره برگشت حتی بدتر از قبل نمی‌دونم چیکار کنم تو بچگیمم یه بار اینجوری شده بودم که بردنم دکتر عکس از ریه هامم گرفتن ولی گفتن چیزی نیس حساسیت دارم به گرد و خاک 

حالا الان دوباره اینجوری شدم در همینجوری سرفه خشک بی وقفه خفم کرده هرکی میدونه بگه چیکار کنم خلاص شم یه راهکاری چیزی بده :(

شنبدم دمنوش هل خوبه 

دانه به هم از عطاری بگیر عالیه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت پروسپیتان

شیرزردچوبه هم عالیه 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

منم اینجوری شدم ت مریضی شربت شیرازی کرفتم از داروخونه

دو قاشق میخوردم بعد ناهار شام اینا قبل خواب چیزیم بعدش نمیخوردم 

چیزای تند هم نخور ک ادویه زیاد داره مث سوپ بازاری اینا نخور 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
به نظرتون سرطانی چیزی نیس که این قضیه عادیه؟

ن بابا سرطان چیه ممکنه آسم خفیف یا عصبی باشه اما به احتمال خیلی بیشتر حساسیت هستش نگران نباش این شربت ممکنه چند روز اول ریه هاتو پاک سازی کنه اما اوکی میشی روزی دوتا قاشق ازش استفاده کن