2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب... 😐

173 بازدید | 17 پست

من یه حزر امام جواد دارم... گردنم میندازم مثل گردنبند یه پلاک داره که داخل زنجیر انداختم... امشب مهمون داشتیم، تو آشپزخونه داشتم ظرف و اینا در میاوردم یهو دیدم پلاک از گردنم در اومد افتاد کف آشپزخونه... منم گفتم لابد شکسته چون مهمون داشتیم توجه نکردم سریع گذاشتمش تو کابینت رفتم دنبال بقیه کارام... بعد الان که اومدم ببینم چی شده میبینم زنجیر که کامل گردنمه نه قفلش وا شده نه پاره شده، پلاک هم کامل سالمه اصلا نشکسته که بتونه در بیاد... قضیه چیه ! 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بد بسته بودی حتما باز مونده بوده

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بد بسته بودی حتما باز مونده بوده

خب نه زنجیر گردنم بود... چند ماهه گردنمه در نیاورده بودم... الان هم گردنم بود خودم قفلش رو باز کردم در آوردم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

از این بدتر که یه شب دراز کشیده بودم و بیدار بودم کسی هم توی اتاق نبود یهو پرده اتاقم کشیده شد مثل اینکه یه آدم پرده رو بکشه و واقعا من مونده بودم که چی شد به خدا راست میگم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
شاید باز شده زنجیر ولی مثلا یکی برداشته بسته بچه ای چیزی این احتمال وجود نداره؟

گردنم بود... گردن خودم که کسی دست نزد بهم ... الان هم گردنم بود خودم قفلش رو باز کردم در آوردم از گردنم زنجیرو

امضا ندارم اثر انگشت زدم

راستش یکم عجیب و ترسناکه

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

شاید لای حلقه ای که به پلا‌ک وصله و داخل زنجیر میندازی باز بوده کشیده شده از لای اون زنجیر رد شده

مشکل اینجاست هر چی چک میکنم و نگاه میکنم هیچ جایی برا خارج شدن نبود... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم