2777
2789
عنوان

بچه ها یه نفر مشکل داره با من 😐

182 بازدید | 18 پست

دو تا حساب اینستا م از دست رفت .... 

اینستا پیام اومده بود فلان دستگاه قصد ورود به حساب کاربری شما را دارد درخواست ش رد کردم ولی دوباره اکانت از دستم رفت ... نه یکی دو  تا 

محلش میزد فرانسه ((...

ینی چی خدایی من سر در نمیارم 

الان چه غلطی کنم هر کاری میکنم درست نمیشه میزنه حساب کاربری شما در دسترس نیست ...

یه کنکوری خسته ))💔🥲

پیچت فالورزیادداره بازه یاشخصی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی باید از یه فیل تر شکن دیگه استفاده کنم ؟

ببین شاید زیادی سرور قندشکنو عوض میکنی 

یا من اینستادانلودر نصب کردم پیام اومد از فلان کشور..

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
ببین شاید زیادی سرور قندشکنو عوض میکنی  یا من اینستادانلودر نصب کردم پیام اومد از فلان کشور..

اها 

بعد نمیدونی چیکار کنم اکانت برگرده ؟

یه کنکوری خسته ))💔🥲
اها  بعد نمیدونی چیکار کنم اکانت برگرده ؟

والا من بلد نیستم اکانت برگردونم

فقط نام کاربری و رمز رو میزنی وارد نمیشه؟

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
اره اینارو میزنم میاد حساب در دسترس نیست 

مگه کسی وارد باشه اکانتت رو برگردونه 

یا یه مدت صبر کن شاید برگشت 

فالور زیاد داری؟

مگه کسی وارد باشه اکانتت رو برگردونه  یا یه مدت صبر کن شاید برگشت  فالور زیاد داری؟

تروخدا پیام بالای خودت بخون  آدم سکته میکنه (((((

نه فالوور ندارم فقط چندتا از دوستام هستنو

یه کنکوری خسته ))💔🥲
2790
2778
2791
2779
2792