2777
2789
عنوان

من خیانتکارم؟؟😔

1537 بازدید | 56 پست

امشب جایی افطار و شام دعوت بودیم

آخرشب بعد از افطار یه آقایی اومد که از برادرزاده خانوم صاحبخونه بود

خیلی خیلی آقای متین و سر به زیر و مودبی بود، از لحاظ چهره هم زیبا بود، به خاطر تم مذهبی ای که داره هم خیلی محجوب بود، من توجهم به ایشون جلب شد 

هستین بگم ؟

بیاید بگید اشتباه کردم منم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄🙄🙄 کراش زدی ن خیانت کار نیستی 

نفر بعد؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بگو فقط امیداورم کار خدایی نکرده باشی

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

ولی توی دلم به خودم تشر زدم که خودت رو جمع کن، و بعد خوبی های نامزد خودم و اخلاقیات خوبش رو یادم اوردم 

ولی از اون موقع همش خودم رو سرزنش میکنم که چرا از ایشون خوشم اومد و چرا بهش فکر کردم 

البته باید بگم از لحاظ رفتاری و چهره شبیه نامزد خودم بودن ایشون و فکر میکنم این بی تاثیر نبود تو جلب توجه

من خیانت کردم؟؟

ولی توی دلم به خودم تشر زدم که خودت رو جمع کن، و بعد خوبی های نامزد خودم و اخلاقیات خوبش رو یادم اور ...

وا نه ممکنه برا همه پیش ییاد که یکی بینن خوششون بیاد ولی کاری نکنن بعدش شما میکی سبیه به همسرتون بوده خب اینم خودش بی تاثیر نیس