2777
2789

من میخام بگیرم،  ولی مشکی و اون مدلایی ک شبیه به چادر هستن تقریبا رو مدنظرم هست.

حالا میخام ببینم ازین ب بعد جایی میرم مهمونی همینو بپوشم؟ پس همیشه تیپم همینه. و اینکه سخته مثلا چندین ساعت همین تنم باشه

میشه از زیرش ی مانتوی دیگه پوشید؟ شماها چیکار میکنید؟

مامانم میپوشه میگ خیلی راحته

زیرش چیزی لازم نیس بدوشی فقط شلوار

چون کامل پوشیدس و چیزی مشخص نیس

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دقت کن استینش خفاشی نباشه مثل مانتو آستین دوخته باشن بهش. چون اونجوری یقه اش میکشه اذیت میکنه

جنس پارچه اش هم لطیف باشه سنگین مباشه که اذیت میشی

من تو مهمونی ترجیحم تونیک یا مانتو راحت هست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من چادر میپوشم و تو تفریح و مسافرت عبا میپوشم که راحت باشم.

شما هم نمیتونی یه عبا رو همه جا بپوشی عزیزم

باید چندتا رنگ و مدل مختلف مناسب جاهای مختلف بگیری

تو مهمونی هم میتونی کت و دامن بلند بپوشی جای عبا

من میپوشم از همینا ک نثل چادر گشاده. خوبه راحت تر از چادره. اما ی چاهایی اذیت کنندس ؟ مقلا جایی ک میری دسشویی . یا نثلا از پله بالا پایین میدی  وشیده میشه رو زمین. و اینکه با دولا شدن میاد روزمین کثیف میشه. من تو مهمونیم میپوشم. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
مامانم میپوشه میگ خیلی راحته زیرش چیزی لازم نیس بدوشی فقط شلوار چون کامل پوشیدس و چیزی مشخص نیس

ن ببین منظورم اینه مثلا دارم میرم خونه کسی اگه نخام اونجا با همین مانتو بگردم، ضایع نیس از زیرش یه مانتوی راحت تر بپوشم؟

فقط دقت کن استینش خفاشی نباشه مثل مانتو آستین دوخته باشن بهش. چون اونجوری یقه اش میکشه اذیت میکنه ج ...

آها مرسی از اطلاعاتت 

منم ترجیحم تو مهمونی مانتوی راحت تره. همون منظورم اینه از زیرش ی مانتو دیگه بپوشم ک جایی رفتم درش بیارم ضایع نیس؟

ن ببین منظورم اینه مثلا دارم میرم خونه کسی اگه نخام اونجا با همین مانتو بگردم، ضایع نیس از زیرش یه م ...

نه ضایع نیس ب نظرم

اگ دست و‌پا گیره برات برای مهمونیا نپوش برای رفت و امد روزانه بپوش ک دیگ چادرم نپوشی

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

من چادر میپوشم و تو تفریح و مسافرت عبا میپوشم که راحت باشم. شما هم نمیتونی یه عبا رو همه جا بپوشی ع ...

تو مهمونی مثلا میخام مانتوی راحت تر بپوشم. میتونم زیر همین مانتو عبایی بپوشم، اونجا عبایی رو دربیارم؟

تو مهمونی مثلا میخام مانتوی راحت تر بپوشم. میتونم زیر همین مانتو عبایی بپوشم، اونجا عبایی رو دربیارم ...

نه عزیزم زیر عبا نمیشه زشت میشه 

‌گفتم که مهمونی کت   دامن بلند خیلی شیکه.

چادری هستی؟

من میپوشم از همینا ک نثل چادر گشاده. خوبه راحت تر از چادره. اما ی چاهایی اذیت کنندس ؟ مقلا جایی ک می ...

اهان مرسی ازت. 

ولی خب بهتر از چادره دیگه.

و اینکه شما تو نهمونیا میپوشی، خب همیشه تیپت یه جوره. مثلا همین عیددیدنی میری هرسال با همین ی مدله

یه جور نیس؟

منم دارم مشکی . روسری متنوع سر میکنم باهاش . ولی زیاد جای مانتو نمیپوشم . مثلا واسه بیرون و بازار و ...

اهان

بعد جاهای دیگه مهمونی اینا از مانتوهای دیگه‌ت استفاده میکنی؟