2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عع خیلی فوش میدن؟ پس چطور بچه هارو میبرن؟

عزیزم فحشای استادیوم معروفه چطور نشنیدی 

مگه نمیبینی کلیپارو ؟

باباهه گوش بچه شو گرفته ک نشنوه 

من تو خیابونم وسط دعوا فحش بد بشنوم اعصابم میریزه بهم دیگه فکر کن برم اونجا خون ب پا میکنم😂 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

سایت بلیط فروشی سازمان لیگ 

حدود ۴ روز قبل از بازی باز میشه 

پیشنهادم اینه بازی مهم نری چون لیدر های اصلی میان و فحش های ک دار و خ دار زیادی میدن

اگه روحیت لطیف یا مودبانس اصلا پیشنهاد نمیکنم چون جو متشنجی داره و شعار های فحش دار بامزه ای میدن

خودم اولین بار چون روحیم اوکیه خیلی حال کردم 

لینک سابت بلیط فروشی هم نمیتونم بزارم سایت فوتبال تیکت عه 

هست بالا سمت راست میزنی و اگر بازی یی باشه(که الان نیست باید ۳ و ۴ روز  قبل از بازی بری ) بازی رو انتخاب میکنی مشخصاتتو میدی و بلیط رو میخری

عزیزم فحشای استادیوم معروفه چطور نشنیدی  مگه نمیبینی کلیپارو ؟ باباهه گوش بچه شو گرفته ک نشنو ...

چرا شنیدم ولی فک نکنم قسمت بانوان انقدر بد فوش بدن 

فک کنم دربی و اینا بیشتر فوش میدن چون هوادارای استقلال و پرسپولیس باهم بدن که😂

چرا شنیدم ولی فک نکنم قسمت بانوان انقدر بد فوش بدن  فک کنم دربی و اینا بیشتر فوش میدن چون هواد ...

خیلی جایکاه زنان فاصله نداره قطعا ب گوشت میخوره 

فوتبال همینه همیشه 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
چرا شنیدم ولی فک نکنم قسمت بانوان انقدر بد فوش بدن  فک کنم دربی و اینا بیشتر فوش میدن چون هواد ...

قسمت بانوان نمیدن ولی صدای آقایون میاد که با صدای بلن و شعار های خنده دار فحشو میکشن به حریفا 

میخوای نمونه شعاراشونو بگم بهت؟

البته خب شاید واسه اینکه دفعه اولته نفهمی تو شعاراشون چی میگن سخته متوجه بشی که دارن چی میگن واسه اولین بار استادیوم رفتن

سایت بلیط فروشی سازمان لیگ  حدود ۴ روز قبل از بازی باز میشه  پیشنهادم اینه بازی مهم نری ...

اها مرسی عزیزم 

خودم زیاد مشکلی ندارم ولی با مامان بابام میرم میترسم دیگ نبرن اگر فوش های بد بدن ولی با مامانم اگر برم زیاد مشکلی نی چون مامانم غمش نی