2777
2789
عنوان

چه کنم الان🦦😐

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 49 پست
وقتی پی داد راجب این موضوع باهاش حرف بزنم  یا خودم بهش پیام بدم بگم از این اخلاقش بدم میاد یا ...

اينجور  صحبتها حضوري باشه بهتره

خصوصا وقتي كدورتي بينتون نيست بگو اين خصلت خوبي نيست 

بگو در اينده هردومون اذيت ميشيم 

اخه بچه ها قهر ميكنند بزرگترها صحبت

بهش الان بگو اگر قهري دليل بيار اگر نه بشين درست حسابي صحبت كنيم بچه نيستيم بريم پشت سر بقيه قايم بشيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش کار میکنه معمولیه رو به بالاس میگه بدم میاد تو کار کنی 

شکاک و بددله

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نه اصلا😕

بهرحال این ی جور نشونه اس

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نمیدونم واقعا گیر کردم بدجور

بهرحال سبک سنگین کن ببین توی جامعه به تیپت و... فلان هم گیر میده یا تفکرش اینه زن کارنکنه ب خودش برسه 

و اینکه اگه شغل خوبی داری اصلا از دستش نده چون که شاغل بودن مهمه باعث میشه توی زندگیت هم به مشکل بخوری توی کات و طلاق تعلل نمنی

نکنی

حضوری لال میشم  یه متن برام مینویسی منم برا اون بفرسم😕❤️

اخي 

جلو اينه تمرين صحبت كردن كن

بهش پيام بده كه چطوري پيدات نيست بازهم قهري؟

ببين چي ميگه

بعدبهش بگو اگر از چيزي ناراحتي بهم بگو باهم حلش كنيم

بگو علتت چیه ک میگی کار نکن، آیا شکاکه ؟؟یا کلا معتقده که زن فقط باید توی آشپزخونه باشه 

نه شکاک نیست میدونم چشه ها ولی توصیفش سخته

مثلا میگه تو هیچ کاری نکن اصلا نمیدونم چطور بگم