2777
2789
عکس بزارم برام میگی الان

قهوه رو تازه باید نوش کنید زیاد وقت نباید ازش بگذره ۵دقیقه زمان داره اگه تازس مشکلی نیست

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فالگیر نیسم که عزیزم برای دوستان و آشناها میگیرم برای پول اینکار رو نمیکنم

میشه برا منم بگیرین لطفا 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

دوستان همگی رو نمیتونم بگیرم که 

لطفا ب دل نگیرید

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
دوستان همگی رو نمیتونم بگیرم که  لطفا ب دل نگیرید

عزیزم میشه درخواست دوستی رو قبول کنی

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
گلم من ۱۲ ساله فاالگیرم ☺️ سیاهی شب ،سایه و سیاهی و سنگینی توی فاال میندازه

عالی که موفق باشید پس میدونید که فالگیری با  قهوه   فرقش خیلی زیاده دوس عزیزم🌱