2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونت میشم هر چی دیدی بگو

یه آقا که تاج سرش [والا مقامه] ته ریش داره دماغ قلمی

چهار شونه ت زندگیت اگه هس ایا اگه نیس وارد زندگیتون میشه بهتون پیشنهاد میده ،ت زندگیتون از فامیل مادری مار کنارتونه زن کوتاه و چاق مراقبش باشید،ب کسی محبت کردی ولی بهتون ضربه زده  درداتو ب هیچ کس نگو کنارت بیشتر دشمن داری تا دوست ،دلت میخواد دورشی و اینطوری هم میشه ت عدد ۷سفر برات دیده میشه ک برات خوبه 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
یه آقا که تاج سرش [والا مقامه] ته ریش داره دماغ قلمی چهار شونه ت زندگیت اگه هس ایا اگه نیس وارد زند ...

دقیقن بهم ضربه بدی زد منو رمان زد این مرد منم حس کردم ی مرد زانو زده جلو ی آدم باه تا ماه دیگه میخوام مهاجرت کنم از همه دورش

ممنونم ک وقت گذاشتی عزیز

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
دقیقن بهم ضربه بدی زد منو رمان زد این مرد منم حس کردم ی مرد زانو زده جلو ی آدم باه تا ماه دیگه میخوا ...

موفق باشی عزیزم🌱💙

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
سلام عزیزم کارم فوریه توروبخدا میشه برای منم بگیری خیلی حالم بده

سلام قهوه رو اره میتونم

میشه درخواستمو قبول کنی توروخدا

فکر نمیکنم نیازی باشه عزیز 

اگه خواستین که اینجا کمکی ازم بر بیاد براتون باعث خوشحالیمه اگه که نه موردی نداره

عزیزم خب سوال دارم الان قهوه در دسترسم نیست باید چیکار کنم

من فقط رو قهوه میتونم انرژی رو حس کنم عزیز هر زمانی ک بود میتونید تگ کنید اگه نه هستن فکر کنم دوستان ک انرژی فعال داشته باشن