2777
2789

چرا

دیگه وارد میانسالی شدم ولی بازم فرصت ها رو دارم میسوزونم

۲۰ ساله وقت ب بطالت دادم رفت الانم هنوز دست برنمیدارم از اینکار

چرا درست نمیشم

چیکار کنم ب خودم بیام

هر جی برنامه ریزی هر چی کتاب میخونن دریغ از ذره ایی تغییر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نفس عمیق بکش تا فکر نکنی منطقی درست نخواهی شدددد حالا برو تو اصلا همه‌کتابای دنیا. رو حفظ کن

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس عمیق بکش تا فکر نکنی منطقی درست نخواهی شدددد حالا برو تو اصلا همه‌کتابای دنیا. رو حفظ کن

بچی فکر کنمم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچی فکر کنمم

تا فکرات سر هر موضوعی منطقی نباشه ،اگه ازدواج باشه باید منطقی باشه درس باشه باید منطقی باشه کار باشه باید منطقی باشه دعوا باید منطقی باشه حتی دعا کردن هم باید منطقی باشه 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
تا فکرات سر هر موضوعی منطقی نباشه ،اگه ازدواج باشه باید منطقی باشه درس باشه باید منطقی باشه کار باشه ...

خیلی منطقیه. تنها راهمه

ولی بازم الان بجای انجامش نشستم پای نینی سایت

خیلی منطقیه. تنها راهمه ولی بازم الان بجای انجامش نشستم پای نینی سایت

اگه میخای درس بخونی یا میخای مثلا اتاقتو تمیز کنی اصلا میخای پاشی نماز بخونی بگی تا گوشی رو قفل نکنم پانشم نه کسی جای من نماز میخونه نه اتاقم تمیز میشه نه پس فردا که کنکور دارم کسی به جای من میره کنکور میده ، 

اگه پول نداری اگه از الان بلند نشی هیچوقت قرار نیست پولدار بشی 

، یه استارت کوچیک ، الان نی نی سایت هست یکی مثل من میاد یه چی میگه و می‌ره هیچی نه به تو میدن نه کارات انجام میشه ، خواهرم پاشو بدو خیلی عقبی خیلی پاشو وقتتو تلف نکن جان هرکی دوس داری 

اگه میخای درس بخونی یا میخای مثلا اتاقتو تمیز کنی اصلا میخای پاشی نماز بخونی بگی تا گوشی رو قفل نکنم ...

ممنون که اینقدر مهربونی

گریه ام‌گرفت از پیامت

ممنون که اینقدر مهربونی گریه ام‌گرفت از پیامت

فدات بشم من عزیز دلم 🥺🤍اینو بدون تو یه کاری رو شروع کن بخدا سخت نیست استارت بزنی روشن میشی عین ماشین تا وقتی استارت نخوره اصلا نمیشه تکونش داد حالا تو ماشین رو تا ته پر بنزین کن اصلا ماشین آخرین مدل باشه ، میخای درس شروع کنی فقط کتاب بزار کنارت شروع کن خوندن برا خودت بلند بلند بخون ، مغزت همراهی نمیکنه چون گرم نیست به خودت تلقین کن که باید بخونی روون میشی اینقدر که‌خودت هم لذت ببری ، امید وارم همیشه شاد باشی همیشه موفق سال جدید رو جدید شروع کن ، مطمئنم موفق میشی جامعه طوریه که اگه تا بلند نشی بدووی از همه چیز عقب میمونی همه چیز هیکشی دستت رو نمیگیره هیچی لگدت هم میکنن اینا خقیقته 

فدات بشم من عزیز دلم 🥺🤍اینو بدون تو یه کاری رو شروع کن بخدا سخت نیست استارت بزنی روشن میشی عین ماش ...

همینطوری خوب و مهربون بمون

خدا ب اندازه دل بزرگت، بهت بده

همینطوری خوب و مهربون بمون خدا ب اندازه دل بزرگت، بهت بده

ممنونم چقدر نیاز داشتم به این حرفت!❤️

همینطوری خوب و مهربون بمون خدا ب اندازه دل بزرگت، بهت بده

چقدر محبت داری چقدر دعات قشنگ بود مچکرم 💚