یا من اینجوریم.یا مثلا اگه یه گناهی رو زیاد انجام بدم دلم نمیخاد اون روز نماز وایسم.گاهی میش اومده چند روز.بعضی وقتها رومنمیشه.بعضی وقتها از خدا عصبانیم.خیلی هوامو داشته خیلللللییی ولی من کم میارم.سختی های زیادی کشیدم و خستهام فعلا.ولی الان باردارم از این حالتی که دارم متنفرم.میترسم تاوان گناهان منو بچم بده.سعی میکنم گناه نکنم ولی یه جایی نمیکشم.نمرسید چه گناهی که اعتراف به گناه خودشم گناه.نمیخوام عادی سازی کنم.تایم زیادی از روزام رو فکر میگیره .همش درحال تخیل و داستان سازیه ذهنم.یا مشکلاتی که قبلا گذروندم رو مرور میکنه
نمازتو به خاطر گناه ترک نکن خیلی بدترههههه خیلیییی
نمازتو بخون و از خدا معذرت بخواه توبه کن
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
چه فایده وقتی دوباره قراره تکرار کنم وقتی ارادهای ندارمممم.این فکرا ولم نمیکنه
نههه اینا حرفای شیطونه
ببین وقتی نماز نخونی یه گناهه وقتب اون گناهم میکنی اونم یه گناهه بعد دوتاش باهم میشه دوتا گناه!!!
حداقل نمازتو بخون که خیلی تاثیر بدی توزندگیت میزاره نخوندنش نمتزتو ترک نکن به جاش از خدا کمک بخوای که کارتو ترک کنی
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خیلی خواستهام هزار تا نذر و نیاز ولی نمیشه.قبول دارم حرفتو.ولی خدا کاش یکم کمک میکرد
عزیزم خودت باید بخوای نه اینکه فقط دعا کنی نه
اول شمایه قدم برو تاخدا برات ده قدم بره
عواملی که باعث میشه سمت گناه بری دورکن
بهش فکرنکن و هروقت داشتی میرفتی سمت گناه جلوی خودتو بگیر بعدم از خداکمک بگیر که گناه نکنی و نمازاتو حتما بخون