axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان دانشگاه 128 بازدید | 12 پست ثبت نامش از مهرعع با معدل میخوام شرایطش چیه معدل باید چقدر باشه رشته روانشناسی هزینه اش چقدره ترم اول قصدی میکنن ؟؟چه جوری باید ثبت نام کرد از الان استرس گرفتم برای دانشگاه آزاد میخوام اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1403/01/03 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 کدوم شهری؟ کرج اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 الویت اول بزن روانشناسیو اینمه فقط یه دونه دانشگاه نزندانشگاهای دیگ ام بزنغیرانتفاعی شهرتونم بزنم
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 الویت اول بزن روانشناسی و اینمه فقط یه دونه دانشگاه نزن دانشگاهای دیگ ام بزن غیرانتفاعی شهرتونم ب ... یعنی قبولم نمیکنن ؟؟کجا باید بزنم از کی شروع میشع ثبت نامش اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 یعنی قبولم نمیکنن ؟؟ کجا باید بزنم از کی شروع میشع ثبت نامش وقتی جواب کنکور بیاداون موقع انتخاب رشته شروع میشهاحتمالش هست قبول نکننبه خاطر همون میگم یدونه دانشگاه نزن اصلاچندتا بزن و الویت اولت تو همشون روانشناسی باشه
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 وقتی جواب کنکور بیاد اون موقع انتخاب رشته شروع میشه احتمالش هست قبول نکنن به خاطر همون میگم یدون ... چرا نباید قبول کنن با معدل چند قبول میکنن حالا اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 چرا نباید قبول کنن با معدل چند قبول میکنن حالا بعضب وقتا ظرفیت کم میگیرنرشته روانشاسی ام خیلی زیاد میرنبا هر معدلی میشه فک کنم بالای 11
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 بعضب وقتا ظرفیت کم میگیرن رشته روانشاسی ام خیلی زیاد میرن با هر معدلی میشه فک کنم بالای 11 اوووو پس که این طور مرسی از راهنمایی هات ☺️ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 اوووو پس که این طور مرسی از راهنمایی هات ☺️ خواهش میکنم عزیزممنم رشتم روانشاسیامیدوارم موفق شی
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 خواهش میکنم عزیزم منم رشتم روانشاسی امیدوارم موفق شی جدی راضی هستی ؟؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 جدی راضی هستی ؟؟ من علاقه دارم بهشرشته سختیه و زمان میبره تا به یه نتیجه خوب میرسیرشته دبیرستانت چی بوده؟
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 من علاقه دارم بهش رشته سختیه و زمان میبره تا به یه نتیجه خوب میرسی رشته دبیرستانت چی بوده؟ انسانی بود منم علاقه دارم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن