2777
2789
عنوان

دانشگاه

128 بازدید | 12 پست

ثبت نامش از مهرعع 

با معدل میخوام 

شرایطش چیه معدل باید چقدر باشه 

رشته روانشناسی 

هزینه اش چقدره ترم اول قصدی میکنن ؟؟

چه جوری باید ثبت نام کرد از الان استرس گرفتم 

برای دانشگاه آزاد میخوام 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

کدوم شهری؟

کرج 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الویت اول بزن روانشناسی و اینمه فقط یه دونه دانشگاه نزن دانشگاهای دیگ ام بزن غیرانتفاعی شهرتونم ب ...

یعنی قبولم نمیکنن ؟؟

کجا باید بزنم 

از کی شروع میشع ثبت نامش

یعنی قبولم نمیکنن ؟؟ کجا باید بزنم  از کی شروع میشع ثبت نامش

‌وقتی جواب کنکور بیاد

اون موقع انتخاب رشته شروع میشه

احتمالش هست قبول نکنن

به خاطر همون میگم یدونه دانشگاه نزن اصلا

چندتا بزن و الویت اولت تو همشون روانشناسی باشه

‌وقتی جواب کنکور بیاد اون موقع انتخاب رشته شروع میشه احتمالش هست قبول نکنن به خاطر همون میگم یدون ...

چرا نباید قبول کنن 

با معدل چند قبول میکنن حالا 

بعضب وقتا ظرفیت کم میگیرن رشته روانشاسی ام خیلی زیاد میرن با هر معدلی میشه فک کنم بالای 11

اوووو پس که این طور 

مرسی از راهنمایی هات ☺️

خواهش میکنم عزیزم منم رشتم روانشاسی امیدوارم موفق شی

جدی راضی هستی ؟؟

من علاقه دارم بهش رشته سختیه و زمان میبره تا به یه نتیجه خوب میرسی رشته دبیرستانت چی بوده؟

انسانی بود 

منم علاقه دارم