2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم حالم از عید به هم میخوره منی که عاشق عید بودم 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 49 پست
الان رفته کپیده تو اتاق واقعا کاش میشد فرار کنم از دست خودش و خانوادش 

الان پریودم هستی اعصابت بیشتر خراب اگه گل گاوزبان داری دمنوشش درست کن بخور تا آرومشی 

ناراحت نباش خدابزرگ انشالله درست میشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میگه تو باید درست کنی یعنی اصلا حالیش نمیشه درد و مریضی چیه 

خوب  فرضا غدارو درست کنی میوه که نمیتونی تولید کنی!!

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

برای فامیلهای خودش هیچ نمیخره اکه اقوام تو بیان چیکار میکنه؟؟؟؟

صد برابر بدتر 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

😞😞کاش درست بشع چون عمر ادم حیفه با اینجور ادما سر بشع خاهر منم مجبورع دارع میسازع

خیلی سخته من تنها ارزوم اینه جدا شم برام دعا کن شرایطم جور شه همه چی تموم شه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

صد برابر بدتر 

ولش کن مطمعن باش داره خودشو شیرین میکنه.. بگو هر برنامه ای برای شام و پذیرایی داری برو بخر..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
الان پریودم هستی اعصابت بیشتر خراب اگه گل گاوزبان داری دمنوشش درست کن بخور تا آرومشی  ناراحت ن ...

نه آخه عادت داره هر وقت یکی از تو فامیلاش بره مسافرت به این یه تعارف بزنه من بگم الان نمیتونم بیام لج می‌کنه تا یه هفته اخلاقش گه میشه. 

خیلی سخته من تنها ارزوم اینه جدا شم برام دعا کن شرایطم جور شه همه چی تموم شه

انشاءالله هرچی صلاحته همون بشه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خوب  فرضا غدارو درست کنی میوه که نمیتونی تولید کنی!!

منظورش اینه همه کارارو خودت بکن 

ولش کن مطمعن باش داره خودشو شیرین میکنه.. بگو هر برنامه ای برای شام و پذیرایی داری برو بخر..

درست میگی

ممنون عزیزم

🌹🥲

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز