sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 عنوان یه چیزی 60 بازدید | 8 پست شما با خانواده تون حال نمیکنید با اونا بهتون خوش نمیگذرهمن فقط دارم تحمل میکنم 1403/01/03 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 بهترین جای زندگی همین خانواده است مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 بهترین جای زندگی همین خانواده است میدونمممم خیلی برام زحمت میکشن ولی اخلاقشون یجوریه که انگار به زور دارم زندگی میکنم شاید درک نکنیداخلاقشون بد نیست هاااا حال نمیکنم حوصلم سر میره اصلا باهاشون نمتونم حرف بزنم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 میدونمممم خیلی برام زحمت میکشن ولی اخلاقشون یجوریه که انگار به زور دارم زندگی میکنم شا ... منم مجردبودم مثل توفکرمیکردمدیگه توی یه سنی آدم دوست داره مستقل باشه ولی خب پدرومادرهم نمیتونن استقلال خودشون روازدست بدنیادانشگاه برویاسرکاریاموقعیت ازدواج داری ازدواج کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 منم مجردبودم مثل توفکرمیکردم دیگه توی یه سنی آدم دوست داره مستقل باشه ولی خب پدرومادرهم نمیتونن است ... میترسم با همسرمم هم همین مشکل رو داشته باشم باهاش حوصلم سر بره
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 میترسم با همسرمم هم همین مشکل رو داشته باشم باهاش حوصلم سر بره نه نمیرهاونجاکلی کارمیریزه سرت یهوومیبینی ۱۰۰سالت شده وهنوزکلی کارداری ورفتی بهشت😁😂🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 نه نمیره اونجاکلی کارمیریزه سرت یهوومیبینی ۱۰۰سالت شده وهنوزکارداری ورفتی بهشت😁😂🤣🤣 حله پس 😄ایشالله بتونم ازدواج کنم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 حله پس 😄 ایشالله بتونم ازدواج کنم انشاءاللهولی واقعاتوی یه سنی آدم دیگه میخوادمستقل بشهمثل بچه ای که میخوادخودش غذابخوره خودش راه بره خودش لباس بپوشه خودش حمام بره و....ولی برای والدین هم سخته این استقلال وحریمشون روبه بچه شون بدنانشاءالله ازدواج خوبی داشته باشی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sahellllllllliw مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2672 انشاءالله ولی واقعاتوی یه سنی آدم دیگه میخوادمستقل بشه مثل بچه ای که میخوادخودش غذابخوره خودش ر ... مرسییییی🥰💗