2777
2789

بهترین جای زندگی همین خانواده است

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بهترین جای زندگی همین خانواده است

میدونمممم خیلی برام زحمت میکشن 

ولی اخلاقشون یجوریه که انگار به زور دارم زندگی میکنم 

شاید درک نکنید

اخلاقشون بد نیست هاااا حال نمیکنم حوصلم سر میره اصلا باهاشون نمتونم حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونمممم خیلی برام زحمت میکشن  ولی اخلاقشون یجوریه که انگار به زور دارم زندگی میکنم  شا ...

منم مجردبودم مثل توفکرمیکردم

دیگه توی یه سنی آدم دوست داره مستقل باشه ولی خب پدرومادرهم نمیتونن استقلال خودشون روازدست بدن

یادانشگاه برو

یاسرکار

یاموقعیت ازدواج داری ازدواج کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
منم مجردبودم مثل توفکرمیکردم دیگه توی یه سنی آدم دوست داره مستقل باشه ولی خب پدرومادرهم نمیتونن است ...

میترسم با همسرمم هم همین مشکل رو داشته باشم 

باهاش حوصلم سر بره 

میترسم با همسرمم هم همین مشکل رو داشته باشم  باهاش حوصلم سر بره

نه نمیره

اونجاکلی کارمیریزه سرت یهوومیبینی ۱۰۰سالت شده وهنوزکلی کارداری ورفتی بهشت😁😂🤣🤣

حله پس 😄 ایشالله بتونم ازدواج کنم

انشاءالله

ولی واقعاتوی یه سنی آدم دیگه میخوادمستقل بشه

مثل بچه ای که میخوادخودش غذابخوره خودش راه بره خودش لباس بپوشه خودش حمام بره و....

ولی برای والدین هم سخته این استقلال وحریمشون روبه بچه شون بدن

انشاءالله ازدواج خوبی داشته باشی