2777
2789
عنوان

آقایون لطفا لطفا بیایننن

320 بازدید | 19 پست

به عنوان یه خواهر بهتون میگم 

لطفا لطفا اگه زنتون بداخلاقه 

اگه عصبیه 

اگه غر میزنه همش 

اگه بهتون احترام نمیزاره 

اگه از زنتون سرد شدین 

اگه به خانوادتون احترام نمیزاره 

اگه از همه چی ایراد میگیره

اگه میخواین جدا شین

اگه دوست دارین خانومتون نماز بتونه

اگه بچه دارین و لجبازی یا سرخود   ووووو....

لطفا خواهش میکنم ۱۰ دقیقه از وقتتون رو بزارین بیاین توی این تاپیکم 

بخدا خیلیا نتیجه گرفتن

لطفا ساده نگذرین فکر کنین خواهرتون داره این حرف رو میزنه لطفا بیاین بخدا زندگیتون از این رو به اون رو میشه

خواهش میکنم ندید نگیرین

😐😑 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13280223/%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%b1-%da%a9%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1-%d8%a8%da%86%d9%87-%db%8c%d8%a7-%d9%be%d8%af%d8%b1-%d9%88-%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b3%d8%aa%d8%b3-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%af-%da%86%d9%87-%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7-%da%86%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85

😐😑 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قشنگم سیوش کردم میشه کامنتت پاک منی؟؟تاپیکم حذف کنم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
عجب روشی را انتخاب کردی  عجب دکانی باز کردی برای خودت  با این سن کمت  خیلی شم بازار ...

متاسفم براتون که فک میکنین من بازاریابم و فقط دارم تبلیغ میکنم اجبار نکردم که حتما عضو بشین راه حل گذاشتم تا زندگی خیلیا که اینجا تاپیک خیانت گذاشتن درست بشه

که متاسفانه بعضیا درک ندارن 

😐😑 

متاسفم براتون که فک میکنین من بازاریابم و فقط دارم تبلیغ میکنم اجبار نکردم که حتما عضو بشین راه حل گ ...

من راه کاررو دوست دارم ولی وقتی میبینم اسم پول میاری برای راه کار حالم بد میشه 

وگرنه معلومه راه کارخوبه

من راه کاررو دوست دارم ولی وقتی میبینم اسم پول میاری برای راه کار حالم بد میشه  وگرنه معلومه ر ...

پولش مگه چقدره که بخواد حالتون بد بشه 

درضمن استاد حسینی خیلی هم شناخته شده هستن و اگه صدا و سیما قبول کنه یه برنامه توی تلوزیون از ایشون پخش میشه 

من فقط یکی از دانشجو های ایشونم که زندگیم از این رو به اون رو شده دیدم عوض شده 

وگرنه من نه حقوق بگیرم نه هیچی فقط خواستم چند نفر زندگیشون از طلاق و خیانت و اینا پاک بشه و خوشبخت بشن 

شمام اگه فکر میکنین پول میگیرن و کلاسشون مفید نیست اجبار نیست نگاه کنین 

😐😑 

پولش مگه چقدره که بخواد حالتون بد بشه  درضمن استاد حسینی خیلی هم شناخته شده هستن و اگه صدا و س ...

ببین ای کاش درک میکردی چی میگم 

شما اگر درک میکردی حرفامو  اون موقع نظرت درمورد من ۱۸۰ درجه میچرخید 

من خودم مشاورم ولی اینجا بیشتریا بضاعت ندارند  و در مخمصه افتادند  حالا بیا حرف پولم بزن 

من چون خودم همیشه برای رضای خدا مشورت میدم  برای مشاوره اسم پول میشنوم حالم بد میشه اصلا بگو هزارتومن  

ببین ای کاش درک میکردی چی میگم  شما اگر درک میکردی حرفامو  اون موقع نظرت درمورد من ۱۸۰ در ...

این کلاس برای کسایی که هزینه ندارن هم شرایط داره فقط کافیه برن و درد دلشون رو بگن 

خیلیا بودن که توانایی نداشتن و اول که کلاس رو شرکت کردن هیچی ندادن و کم کم پول رو براشون واریز کردن اونم هر چقدر در توانشون بوده

😐😑