2777
2789

یعنی من تو بارداریمم حس آرامش ندارم

الان خونه مامانم هستم، دیشب به همسرم زنگ زدم که امشب شام بیاد اینجا.

درادامه گفت تموم خونواده زنداداشش اومدن خونه پدر و مادرش برای تبریک عید...

گفت خونواده تو لااقل یه زنگ بزنن و به پدرم تبریک بگن و درادامه گفت میدونم شما اینجوری نیستین ولی بهتره اینجوری باشین.

صبح به مامانم گفتم که خونواده جاریم دیشب اونجا بودن، قرار شد به مادرشوهرم زنگ بزنه ، زنگ هم زد ولی گوشیش خاموش بود. سن بالاست و خیلی از گوشی سردرنمیاره احتمالا گوشیش شارژ نداره.

خودم نمیدونم چیکار کنم،  دوست ندارم همسرم خجالت بکشه، 

تو فکرم اینه عصر برم خونه داداشم و به اون بگم به پدرشوهرم زنگ بزنه، با اینکه خجالت میکشم...

اینقدر از صبح به این قضیه فکر کردم، سرم داره میترکه و تپش قلب گرفتم.

همسرمم خیلی رو پدر و مادرش حساسه، چون پیر و سن بالا هستن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم دوباره زنگ بزنید به مادرش نشد ؟ به تلفن خونه زنگ بزنید ندارن؟ به خوده همسرت اطلاع بده بگو ...

نه تلفن خونه شون مدتیه دچار مشکل شده

آره دوباره باید زنگ بزنیم

مادرم چندبار از صبح که من بهش گفتم زنگ زده، به من گفت میخواستم روز اول عید زنگ بزنم، یادم رفت..

چون همسرمو میشناسم و میدونم خیلی خیلی این قضیه براش مهمه دوست ندارم ناراحت شه یا جلوی خونوادش خجالت ...

خودتو عذاب نده، یه زنگه دیگه. شما هم زنگ بزنین تموم شه بره. اینجوری پیش بری خودتو عذاب میدی. یه کم ریلکس باش

اونا رسم دارن ما رسم نداریم سالهای قبل به همسرم اینو گفته بودم ولی حس میکنم جلوی بقیه خجالت میکشه

ببین من قشنگ‌ همسرتون درک میکنم 

ما هم از این رسم و رسوم ها داریم اما همسرم اینا ندارن و من خیلی شرمنده میشم جلو خانوادم و باید همش گوشزد کنم بهش و خودم خیلی اذیت میشم 

اما چاره ای نیست دیگه 

ولی می‌خوام اینو بگم کسیکه رسم داره ( همسرت) بیشتر اذیت میشه و دوست نداره کم بیاره جلو خانوادش

البته چیز خاصی نیستا 

شمام دوران حساسی هستی 

اما در کل ازدواج چون دو فرهنگ متفاوت هست اینا رو داره دیگه 

ببین من قشنگ‌ همسرتون درک میکنم  ما هم از این رسم و رسوم ها داریم اما همسرم اینا ندارن و من خی ...

اتفاقا منم اوایل درک نمیکردم ولی الان همسرم رو درک میکنم که چقدر اذیت میشه و حس کم آوردن داره

به مامانم گفتم با داداشم اگه میشه فردا بریم یه سر بزنیم.

ببین من قشنگ‌ همسرتون درک میکنم  ما هم از این رسم و رسوم ها داریم اما همسرم اینا ندارن و من خی ...

دوست عزیز یه اتفاقی افتاد که دلم خواست دوباره بهتون بگم

همسرم برام جبران کرد این قضیه رو...

داداشم امشب دعوتمون کرده و اون نمیاد و میخواد بره خونه خواهرش... هرچند خودش میگه چون دامادش مریضه داره میره سر بزنه درحالیکه میتونست دیشب یا فردا شب بره.

سالای قبل به خاطر این قضیه دید و بازدید خونوادگی دعوا راه مینداخت ولی امسال تعجب کردم که چقدر آروم به من گفت

نگو دوباره کینه به دل گرفته.

منو بگو تو این بارداری از صبح چقدر غصه خوردم به خاطر این قضیه اختلاف فرهنگی و اذیت شدن همسرم...

دوست عزیز یه اتفاقی افتاد که دلم خواست دوباره بهتون بگم همسرم برام جبران کرد این قضیه رو... داداشم ...

متاسفام که این حساسیت‌ها و اختلافات فرهنگی باعث میشه ایام عید بکام مون تلخ بشه 

چیز جدیدی نیست .فکر میکنم درگیری های اصلی خانواده های ایرانی باشه 

خاص شما نیست 

به نظرم با همسرت تو یه موقعیت مناسب صحبت کن و براش توضیح بده فرهنگ ها باهم فرق می‌کنه و شما تمام تلاش تو می‌کنی که این تفاوت فرهنگ اذیت نکنه ایشون رو 

وقتی که نرم شد ازش بخواه که ایشون هم در مقابل کمی صبوری و خویشتن داری کنه که اوقات تون تلخ نشه 

بخصوص اینکه شما هم بارداری و بعد از تولد بچه ممکنه این تفاوت‌ها بیشتر خودشو نشون بده . بهتره از الان صحبت کنید 

چیزی نیست 

درست میشه با کمی صبوری و از خود گذشتگی