2777
2789
عنوان

نظرتون رو پذیرایم از جان😁❤❤🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 40 پست

دوره سوگش تمام نشده هنوز 

جدا از اون، باید ببینی میتونی کنار بیای یا نه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منون عزیز دلم والا استخاره هم کردم خوب دراومد  آدم محترم و مهربونیه جایگاه اجتماعی خوبی هم دار ...

اگر عاشق طرف باشه هر کاریم بکنی مطمعن باش نمیتونی از فکر اون درش بیاری بازم بستگی ب طرفتم داره چقدر مهر طلب باشه

بستگی داره چقد ازون شکست گذشته باشه و شخص چقد تونسته هضم کنه.چون ممکنه تورو جایگزین نفر قبلی کنه ک اونو فراموش کنه.اینجوری کسی ک اسیب میبینه تویی،باید فرد انقد پخته باشه که گذشتش رو کنار بزاره بعد سراغ رابطه جدید بره.به زمان نیاز داره و مدتی باید تنها باشه تا امادگی ورود شخص جدید ب زندگیشو داشته باشه

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
هه پبجش غم و شکست عشقیه خودش هم گفتآسیب دیده ولی از طرفی گفتش ک نسبت به من حس داره نمیدونم چکار کنم

راستش من نمی‌تونستم کنار بیام و نفر دوم باشم که احتمالا نتونه جای نفر اول رو هیچوقت بگیره

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

نمیدونم من بعد از اون عاشق نشدم هیچ کس هم جاش رو نمیگیره برای به همین قید ازدواج رو زدم اکثرا فراموش ...

خب شده بعد از اون باز به کسی پیشنهاد بدین ؟

میتونم بپرسم چرا جدا شدین؟

نمیدونم من بعد از اون عاشق نشدم هیچ کس هم جاش رو نمیگیره برای  همین قید ازدواج رو زدم اکثرا فرا ...

آدم خوبیه  دلم میخواد اونو دوباره راه بندازم ولی نه به قیمت آسیب دیدن خودم