2777
2789
عنوان

نظرتون رو پذیرایم از جان😁❤❤🙏

282 بازدید | 40 پست

بچه ها به نظرتون در مورد  خواستگاری که از شکست عاطفی قبلیش خیلی آسیب دیده ولی انسان شریف و محترمی به نظر میرسه و از بقیه لحاظ تناسب هست تقریبا چیه؟

نه

تا زمانی که‌میتونی اولین عشق یه‌مرد باشی

چرا باید قبول کنی تو ذهن همسرت یکسره بت یه نفر مقایسه شه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علف باید به دهن بزی بشینه که نشسته کلک مگه نه؟🤭😄😃

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

خودش گفت و تعریف کرد برات؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میدونس میترسم که افسرده باشه ....دوس دارم کمکش کنم  ولی میگم شاید به خودم آسیب برسه

سعی کن منطقی تصمیم بگیری بعدا پشیمون نشی

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

اووف آره تمام پیجش پره از شکست عشقی و غم .....👛😢😢

پس ولش کن یه مدت 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برا همین گفتم اینجا مشورت کنم ....نظرتون چیه

واقعا نمیشه دقیق گفت به نظرم از خدا کمک بخواه و تجربه بزرگترا که دیدن ایشونو 

انشالله هرجا هستی خوشبخت و سلامت باشی

واقعا نمیشه دقیق گفت به نظرم از خدا کمک بخواه و تجربه بزرگترا که دیدن ایشونو  انشالله هرجا هست ...

منون عزیز دلم والا استخاره هم کردم خوب دراومد 

آدم محترم و مهربونیه جایگاه اجتماعی خوبی هم داره ولی  این مسئله رو واقعا نمیدونم چکار کنم ....

من رد میکنم

کسی که درگیر گذشته باشه و از لحاظ عاطفی وابسته به آدمی که نیست رو نمیخوام

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت