2777
2789

نمیدونم دلیل کاراش من ۱۵ سالم بود ک نامزد کردم از همون سال اول بمن عیدی نداد به جاریم داد بعدم مشهد رفت و فقط برا اون سوغاتی گرفت سر عروسیمون نمیزاشت شوهرم برا سرویس بخره سال های بعد دیدن بچهام نیومد و خیلی کارا کرد ک ما هیچ واکنشی بهش نشون ندادیم شوهرم زیر قرض میبرد طلبکار بود همیشه میگفت شما باید بمن پول بدین درحالیکه خودش وضعش خوبه و ما شکممون چسبیده به کمرمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بندازیدش  دور

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
انقد ظلم میکرد ما اونجا بودیم پمپ خراب میشد تعمیر نمیکرد

خب عزیزم مقصر خودتونید،خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،وقتی در مقابل کارهاش واکنشی نشون ندادین و در عوضش همه کارهاش رو دوش شما بوده حق داره فکر کنه یه چیزی هم بهش بدهکارید و بخواد همش سواری بگیره و طلبکارتون باشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

اون خونه یه قسمتی داشت ک میشد اتاق خوابش کرد چندین سال بما اجازه نداد اون قسمت اتاق کنیم خونه خیلی داغون بود و ما تعمیرات کرده بودیم همینکه ما رو بیرون کرد برا مستاجر اونجا رو اتاق خواب کشید