من شبا که میخابم پشت سر هم کابوس میبینم و با وحشت زیاد بلند میشم و میبینم خیس عرق شدم و تو خواب حس خفگی دارم همش میخام داد بزن نمیتونم و حس مرگ دارم این علائمشه؟
قبلنا فکر میکردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر میکردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر میکردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
پنیک مرگ جلو چشمت با هر نفست میبینی این همون بختگان که نسبت ب پنیک چیز خاصی نیست قرآن بزار کنارت یه سوزن ب خودت وصل کن آیت الکرسی موقع خواب بخونه دوران پر استرس و ناراحتی داری طی میکنی بخاطر همینه .د یا از ما بهترون اذیتت میکنن .سعی کن تو خواب هر لحطه اینطور شدی فقط نترسی سهی کنی نفس عمیق بکشی نفس که بیاد بالا تمومه
ممنون بله خیلی افکارم داغونه اصلا شب وروز ندارم حال روحیم به شدت بده و حس مرگ رو هر لحظه دارم حس میک ...
با یکی حرف بزن همون از حال روحی ته درد دل کن با یه آدم مطمن یا مشاوره زیاد تنها نباش بیرون برو و قدم حس های بد عین سمی ک خوردی باید بالا بیاری وقتی درد دل میکنی اینا بالا میاد برو یه جایی یکم جیغ بزن گریه کن بزار تخلیه بشی و حتما جتما حتما چند جلسه حتی شده برو مشاوره یکم اروممیشی
با یکی حرف بزن همون از حال روحی ته درد دل کن با یه آدم مطمن یا مشاوره زیاد تنها نباش بیرون برو و قدم ...
خانوادم میگن بهم روانی شدی ول دست خودم نیست میبینی حالم خوبه ب دلیل یه دفعه عصبی میشم عرق میکنم بدنم میلرزه شروع میکنه گریه اصلا نمیتونم کاری کنم البته افسردگی شدید دارم و اختلال اضطراب