2777
2789
عنوان

جوگیر شدن

104 بازدید | 9 پست

سلام مامانم وقتی به اقوام خودش میرسه جوگیر میشه و همه چیز تعریف می‌کنه حتی حرفای ما بچه‌هاش که در مورد رفتار دایی و خاله زدیم رو بهشون میگه ابرومونو می‌بره قبل از بریم بهش گوشزد میکنیم حرفی نزنه ولی فقط کافیه دوساعت پیش اونا باشه همه چیز رو می‌ریزه رو دایره وقتی میگم چرا گفتی خودشو میزنه به سلیطه بازی که بهش چیزی نگیم،اونا هم خیلی سیاست دارن گوش میکنن یه روز یه جایی به رومون میارن ،واقعا نمیدونم از دستش چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایم مهمونی کم شه،نمیگه

بایدموضوعاتی ک صحبت نکردن راچبش حرفشوبندازی وسط تاوقت نکنه راجب حرفهای شمابگه

مادرتون خوش صحبتن درسته؟دیگ حرف کم میاره شایداینارومیگ یا نمیدونم دلیل زیادداره

واینی ک خب راجب اون اشحاص پیش مادرتون نظرتونوبااحتیاط بگید،یااصلانگید

مادرمن بشدت روخانواده ش متعصبه وقتایی ک خودش ازاوناناراحته من اصلاازخانواده ش بدنمیگم یاتاییدنمیکنم فقط شنونده ام ودلداری میدم چون میدونم وقتی باهم خوب شن من بده میشم

نود درصد مامانا همینن😉

ما رفتیم مراسم ختم داداش زنداییم بعد از اون طرف چون راهش دور بود ناهار رفتیم رستوران و بچه‌ها بردیم پارک و عکس گرفتیم و خوشحال  همه ی عکس ها و اینا رو نشون همون زنداییم داده خب زشته دیگه