2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک

374 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین؟من دیروز غروب و دیشب بیبی گذاشتم هاله انداخت الانم‌زدم ولی هاله‌ش خیلی کمرنگ تراز دوتای دیگس به سختی معلومه.چرا اینجوری میشه آخه😭موعدمم چهارشنبه بود

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)

🥲 عزیزم این بی بی چکو بیخال شو شیش روز از قاعدگیت گذشت برو تیتر بتا بده تا قشنگ مطمعن بشی این بی بی چکا منفی و مثبت کاذب دارن من بدون بی بی چک رفتم آزمایش بتا دادم

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمونم مثبته آز بده 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اگه یه هفته تاخیر انداختی، برو آزمایش خون 

چشم گلم ممنون

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
🥲 عزیزم این بی بی چکو بیخال شو شیش روز از قاعدگیت گذشت برو تیتر بتا بده تا قشنگ مطمعن بشی این بی بی ...

دقیقا منم اصلا بی بی چک نزدم و یه سره بعد یک هفته رفتم آزمایش دادم که مثبت شد

انشالله🥹

ان شاءالله 💚

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

دقیقا منم اصلا بی بی چک نزدم و یه سره بعد یک هفته رفتم آزمایش دادم که مثبت شد

من اصلا یه این بی بی چکا اعتقاد ندارم یه چند وقت از قاعدگیم گذشت به اسرار جاریم گذاشتم منفی بود اصلا برام مهم نبود چون میدونستم اینا درست نیستن وایسادم رفتم بتا که مثبت بود تیتیرم بالا بود دکترم هنگ کرده بود اینقد تیتیرم بالا بود 😂 دوبارع فرستادم آزمایش بتا از ۳ هزار رفت رو ۱۱ هزار دیگه ‌‌‌‌‌‌‌گفت دوقلو داری به احتمال زیاد ۷ فروردین دیگه قشنگ معلومه میشه چند قلویی هستم یا ن 🤭

بسلامتی ،بتا بعد چن روز چند بود ؟؟

من اولین تست بتا دادم ۳۴۵.۱۶ بود بعد از یک هفته رفت رو ۱۱۱۸۰۰ فکر کنم ۱۱ هزارشو فقط مطمعنم 😂 بقیه اعدادشو یادم نیست

من اولین تست بتا دادم ۳۴۵.۱۶ بود بعد از یک هفته رفت رو ۱۱۱۸۰۰ فکر کنم ۱۱ هزارشو فقط مطمعنم 😂 بقیه ا ...

فکر میکنم وقتی جنسیت دختره زیاد میشه ،مال منم بعد یه هفته ۱۳۲۴۷ بود ،

فکر میکنم وقتی جنسیت دختره زیاد میشه ،مال منم بعد یه هفته ۱۳۲۴۷ بود ،

اره دکترمم گفت دختر دار شدنم میره بالا ولی تو ‌‌‌‌‌چندقلویی چون شکمم خیلی بزرگ شده😐 با این که هفت هفته هستم وزنم یه دفعه از ۶۵ رفتم ۷۴😂🤦🏼‍♀️