2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 19 پست
اره دکترمم گفت دختر دار شدنم میره بالا ولی تو ‌‌‌‌‌چندقلویی چون شکمم خیلی بزرگ شده😐 با این که هفت ه ...

اوایل ادم پرخوری میکنه بعدش که حالت تهوع میاد سراغ ادم وزن کم میشه

اوایل ادم پرخوری میکنه بعدش که حالت تهوع میاد سراغ ادم وزن کم میشه

اخ دقیقا حرف ‌‌‌‌‌‌‌شما 😂😂 من اول مث‌خرس میخوردم سیر مونی نداشتم الان شاید یک روز‌ کامل هیچی نخورم هرچیم اقام بنده خدا میخره که من قبلا عاشقشون بودم نمیتونم بخورم 🤦🏼‍♀️ ولی من دلم میخواد بچم یه دونه باشه از پس دوتا یا چنتا تو‌شهر غریب بر نمیام همش استرسشو دارم ناشکری نمیکنم دست تنها دو شهر‌ دور و‌غریب سخته

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ دقیقا حرف ‌‌‌‌‌‌‌شما 😂😂 من اول مث‌خرس میخوردم سیر مونی نداشتم الان شاید یک روز‌ کامل هیچی نخورم ...

من خودمم اینجوری بودم اوایل انقد زیاد میخوردم میترسیدم که وزنم خیلی بالا بره بعد دیگه حالت تهوع و معده درد اومد سراغم نتونستم بخورم وزن کم کردم ،الانم که ۲۲ هفتمه تا یه زره زیاد میخورم اسید معده ام بالا میزنه یه وضعیه دیگه

من خودمم اینجوری بودم اوایل انقد زیاد میخوردم میترسیدم که وزنم خیلی بالا بره بعد دیگه حالت تهوع و مع ...

منم مثل شما شدم 🤦🏼‍♀️ یه چیزی زیاده روی کنم معدم حسابی میریزه بهم

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power
من خودمم اینجوری بودم اوایل انقد زیاد میخوردم میترسیدم که وزنم خیلی بالا بره بعد دیگه حالت تهوع و مع ...

عزیزم شما از هفته چندم دچار حالت تهوع شدین چون من اوایل یارداریم هفته ششم هست اصلا حالت تهوع ندارم شک دارم باردار باشم