2777
2789
عنوان

تاحالا شده تو ارتباطتون با یه ادم

300 بازدید | 21 پست

فرقی نداره دوست اشنا هرکس، یه نشونه ببینید یا یه چیزی که بفهمید طرف باهاتون رو راست نیست یا دروغگوعه و اون چیزی ك نشون داده نیست و ذاتا یه کس دیگه اس؟ ب چشم حتی ببینید کارایی یا رفتاراییو ازش ک تناقض داشته باشه با چیزیکه خودش نشون میده بهتون یا تعریف میکنه؟ چیکار کردید باین مدل ادم سمی ؟ نشونه رو دنبال کردید و دیگه فهمیدید بدرد نمیخوره ارتباط تون قطع کردین یا هنوز هست؟ و اینک بنظرتون اگ اشنا باشه به روی طرف میارید که فهمیدید اصل شخصیتش چیه و چه دروغها بهتون گفته ؟

+خدایاشکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میام ولی میشه بخونی تاپیکمو‌ و تجربت و بگی

اره شده ولی من چون خرم می‌بخشم ب نظرم ببین بازم عوضی بازی داره یان داشت تموم کن هرکی ک هست

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

اره من با یکی دوست بودم همش میگفت صداقت برام از همه چیز مهمتره و من هرررگز دروغ نمیگم...

ینی اننقدددد دروغ میگفتا

یبار بهش گفتم اره تو این دروغا رو بهم گفتی فقط توجیه کرد اولشم قاطی کرد که من چه دروغی بهت گفتم

حتی سال تولدشم دروغ گفته بود🤦🏻‍♀️

قطع رابطه ابدی کردم باهاش

بله با یه نفر بودم و واضح میدیدم حرف و عملش یکی نیست ولی ادامه میدادم باهاش و دودش تو چشم خودم رفت 

کسایی که دروغگو هستن را باید وقتی فهمیدی مچشون را بگیری ببینی بهشون و برای همیشه از زندگیت پاکشون کنی 

الان همه شدن منفعت‌طلب مثل خودشون باهاشون رفتار کن

حتی اگه خودت جذب شخصیتی که نشون داده بود بشی و باورش کرده باشی توام مث طرف مقابل میپچی ب بازی ک طرف شروع کرده و نقش و نمایشش

+خدایاشکرت🤍

اره من با یکی دوست بودم همش میگفت صداقت برام از همه چیز مهمتره و من هرررگز دروغ نمیگم... ینی ا ...

سخت نبود برات و اینکه چطوری بهش گفتی با نیش کنایه یا رو راست ؟

+خدایاشکرت🤍

حتی اگه خودت جذب شخصیتی که نشون داده بود بشی و باورش کرده باشی توام مث طرف مقابل میپچی ب بازی ک طرف ...

قبول دارم ولی دیگه ادم تو این دور زمونه به هیچ احدی نباید اعتماد کنه.

بله با یه نفر بودم و واضح میدیدم حرف و عملش یکی نیست ولی ادامه میدادم باهاش و دودش تو چشم خودم رفت&n ...

بدیش اینجاست نیش کنایم بزنی انگار نه انگاره

+خدایاشکرت🤍

قبول دارم ولی دیگه ادم تو این دور زمونه به هیچ احدی نباید اعتماد کنه.

ببخشید من متوجه این نشدم که شما کاربر مردین و همینطوری عادی تایپ کردم،

بله واقعا ادم نمیتونه به حتی اشنایان خودشم اعتماد کنه، خدا ایشالله ادم درست بزاره سر راه ادمای درست بلکه این بدبینیه بیشتر نشه جوریکه بچسبی به پیله تنهایی خودت و خودت .

+خدایاشکرت🤍

شده ولی ارتباطم راکم کردم به مرور زمان .ولی قطع نکردم  

خب سخته که اون ادمو ببینی و یادت بیاد با چه ادمی درارتباط بودی یا اصلا سلام علیک خالی داشتی

+خدایاشکرت🤍