2777
2789

دختر عمم ۲۰ سالشه عمم نمیزاره موهای دست و پاشو بزنه🫥

بخدا راست میگم

وقتی منو میبینه میزنه زیر گریه میگه مامانم هروز بهم میگه خاک تو سرت هیچکی نمیاد خواستگاریت داری ترشیده میشی دخر دایی ها و دختر عمه و اینارو ببین خودتم ببین

بنده خدا از خواستگار که بگذره زنا هم نگاش نمیکنن

بنده خدا موهای صورت و سیبیلو ابرو و دست و روسری های قدیمی و مانتو های بدریخت و ازون بعبد میدونم کسی تو این دوره زمونه بیاد خواستگاریش بگید چکار کنم دلم براش میسوزه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دره یه ذره برداره بگه ویتامین ندارم ریزش گرفتم 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ی حرکتی واسشون بزنه عمتم هیچ کاری از دستش بر نمیاد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

وای من نمیدونم چرا افکار این قدیمی ها تموم نمیشه 

یعنی حیا و عفت یع دختر به موهای زائد بدنشه؟؟

یبار که دختر عمتون یواشکی بره بزنه کلا صورت و بدن و تمیز کنه دیگه عمتون چکار میخواد کنه مثلا؟مو بیاره بچسبونه؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
یه سوال شماها چندسالگی صورتتونو اصلاح کردید؟

من خودم از کلاس هفتم سیبیلامو برداشتم شیشم موهای زائدو زدم نهمم صورتمو بند انداختم ولی الان دهمم ابرو هامو بر نداشتم ایشاالله سال بعد

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع