2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 61 پست
با بیست سال سن نمیدونم لانگ چیه😐

تنها نیسی منم با بیسوچهار سال سن نمیدونم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها  از من به تو نصیحت هیییییییچوقت تن به اینجور رابطه ها نده چون تهش واقعا ضربه میخوری  ...

نه خب کلا رل زدن تو سن پایین اشتباه دور نزدیک هم فرقی ندارع

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

@solyanim‍ سلام چرا گفتی یا امام حسین

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
 قصد رابطه ندارم دارم فقط میپرسم تو حرفام چیزی از اینکه میخام وارد رابطه بشم گفتم ؟😂😐

امیدوارم همینطور باشه 

استرس گرفتم بخدا

اگه سلامت پوستت 

روحت

آینده ت مهمه برات 

اصلا از فکر این چیزا بیا بیرون توروخدا 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عزیزم زوده واس این رابطه ها  بشنو از ما که چند سااال ازت بزرگتریم  بخدا نتیجه نداره... ش ...

خودمم با رابطه تو سن پایین مخالفم . دوستانم هم دیدم ضربه خوردن صرفا دارم تجربیات بقیه رو میخونم

قصد رابطه ندارم دارم فقط میپرسم تو حرفام چیزی از اینکه میخام وارد رابطه بشم گفتم ؟😂😐

بچه،همین که توی این سن دغدغه ات اینه که تازه تجربه هم میپرسی یعنی خیییییلی از زندگی پرتی،

الان باید فکر اینده ات باشی،خیلی متاسفم برات،خودت نمیفهمی داری با این دغدغه هات چه گلی به سر زندگیت میزنی،بچه

کاربری سال ۹۶

ربطی به لانگ و غیر لانگ نداره

کسی که بخاد کاری کنه بیخ گوشتم باشه کارشو میکنه 

کسی هم بخاد کاری نکنه و متعهد باشه حتا یه قاره دیگه باشه هیچ کاری نمیکنه

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
من الان حدودا ۵ماهه یه رابطه لانگ دارم و راحت میتونم بگم ۹۰درصد اطمینان دارم به طرفم وازهمه چیزش الا ...

میتونم بدونم تو این مدت دعواهاتون بیشتر سر و موضوعی بود و اینکه طرف رو تاحالا دیدی یا نه

البته بخوام بی توجه به سن و سالت به سوالت جواب بدم باید بگم که طبیعیه همش 

خواهرمم رابطش لانگه و واقعا یه خطو درنظر بگیر خواهرم و پارتنرش دو سره خطن انقدر فاصله هست ولی خیلی سخته ..شدن میشه و دعوا هست بخاطر دلتنگی و دوری حتی یوقتایی نسبت به هم شکاکم میشن