2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 61 پست
 خودمم با رابطه تو سن پایین مخالفم . دوستانم هم دیدم ضربه خوردن صرفا دارم تجربیات بقیه رو میخون ...

به نظرم تمام تمرکزتو بزار رو خودت واسه رابطه و اینجور چیزا تا بخوای وقت هست

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه،همین که توی این سن دغدغه ات اینه که تازه تجربه هم میپرسی یعنی خیییییلی از زندگی پرتی، الان باید ...

بخداااا اره 

کاش آدما حرف گوش بدن 

کاش کاش کاش 😢😢😢

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

تنها نیسی منم با بیسوچهار سال سن نمیدونم

باشهههههه 😂 هبچکدومتون نیمدونید حالا های یکی میاد رکورد می‌زنن میگه من بزرگترم ولی نیمدونم

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
من درست حساب کردم آیا شما الان باید چهارده سال و نیم یا پونزده سال تون باشه درسته ؟آخه چرا عزیزم راب ...

هعبیییییی من که نگفتم میخام وارد رابطه بشم فقط دارم اطلاعات کسب میکنم

میتونید قبل قضاوت اول حرفایی قبلو بخونید !  دارم صرفا تجربه دیگران و میپرسم حالا شما دوس ...

با تو نبودم  سنت کمه شاید درک نکنی

بعد

منظورم اینه سنم از ت زیاده درگیر این چیزا نیسم جز بدبختی چیز دیگ نداره‌ بیشتر آسیب دختره میبنه‌ اگ واقعی هم باشه کلی سو استفاده میشه از دختر چون احساسی هسی وابسته میشی تن میدی ب هر چی ک میگه بعد ب خودت میای پشیمون 

خیلی هس دخترایی ک از سادگیشون استفاده شده

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
به نظرم خوب نیست چون کنارش نیستی واطمینانی نداری مثلا شکاک شدن تورابطه به وجود میاد و کلا نمیشه خیلی ...

اره ولی ی سریا که میگن اعتماد صد در صد از کجا میاد .  ی سریا هستن کنارتن ولی خیانت میکنن و بهشون اعتمادی نیست ...

باشهههههه 😂 هبچکدومتون نیمدونید حالا های یکی میاد رکورد می‌زنن میگه من بزرگترم ولی نیمدونم

حالا بگو لانگ چیچی بود🤣🤣🤣🤣معنیش چیه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
بخداااا اره  کاش آدما حرف گوش بدن  کاش کاش کاش 😢😢😢

نفهمن،گوش ندن،دودش میره چشم خودشون،

فکر میکنن چهارتا کلمه لینجوری یاد گرفتن و ژست بزرگترا رو میگیرن یعنی دیگه اوووووف چه خبره

کاربری سال ۹۶
 میتونم بدونم تو این مدت دعواهاتون بیشتر سر و موضوعی بود و اینکه طرف رو تاحالا دیدی یا نه

ببین دقیقا همون چیزیه که من میخواستم من خیلییی سخت پسندم وازهمه لحاظ سوال پرسیدم وامتحانش کردم دقیقاهمونیه ک من میخوام و دیدن هم ک باید بگم داخل عکس خیلییی وقراره ۱۵فروردین برای ماموریتش بیاد وببینمش😊

بچه،همین که توی این سن دغدغه ات اینه که تازه تجربه هم میپرسی یعنی خیییییلی از زندگی پرتی، الان باید ...

شما لازم نیست برای من متاسف باشی برای خودت متاسف باش که هنوز نمیتونی وقتی باهات درست برخورد میکنن درست برخورد کنی . 

این هم دغدغه من  نیست صرفا دارم می پسرم و شما و امثال شما میتونن هر چی دلشون میخواد برداشت کنن ک واقعا برام مهم نیتس

رابطه لانگ یعنی رابطه دور از طریق مجازی؟ یعنی شماره همو ندارین فقط مجازی

چرا همه چیز می‌دونی فقط شهر دوره یا شرایط نزدیک بودن نیست

هعبیییییی من که نگفتم میخام وارد رابطه بشم فقط دارم اطلاعات کسب میکنم

شما الان مثل برگ گل میمونی لطیف و حساس نذار شرایطی پیش بیاد ک هر ننه قمری توان ش رو داشته باشه روح و روانت رو آزار بده و لبخندت رو تلخ کنه الان باید هدف های بزرگی داشته باشی و اونقدر روشون تمرکز کرده باشی ک اصلأ حتی فکر رابطه هم ب ذهنت نرسه چ برسه ب کسب تجربه جان دل شاد و موفق باشی گل دختر.

اره ولی ی سریا که میگن اعتماد صد در صد از کجا میاد .  ی سریا هستن کنارتن ولی خیانت میکنن و بهشو ...

خب دیگه وقتی یکی کنارته خیانت میکنه احتمالش نمیگم صفره چون دارن خیلیا این طول روابط رو ولی زیاده خیانت توش اصلا اگر تماس صوتی و تصویری نباشه شاید داری با پسر بچه ۱۰ ساله چت میکنی یا حتی دختر  

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...