چند روز پیش با پارتنرم خیلی بد دعواو بحثمون شد و رابطه رو تموم کردیم شبش فهمیدم که با یه دختر دیگه رفته دیت و حتی همون شبش اومد گفت که اره اون از تو بهتره و مثل تو بچه بازی در نمیاره و بلاکم کرد بعد امروز پیام داده بود که دختره رو بلاک کردم و یه تار موشم با تو عوض نمیکنم و فقط خواستم که حرصت رو در بیارم چیکار کنم ببخشمش؟ دعوا هم تا حدودی تقصیر من بود
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
این یعنی تورو به چشم یه هرزه دم دستی میبینه که هروقت دلش خپاست میتونه بره با بقیه حال کنه و هر وقت دلش خواست باز برگرده با تو
البته دور از جونت اما از نظر اون خیلی بی ارزشی و خیلی رابطتون داغون تر میشه اکه ببخشیش و به چشمش نمیای
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
بخشیدن رو نمیدونم ولی تعادل عاطفی نداره و انگار هنوز کودک هست مراقب خودت باش و با طناب توی چاه نرو. کلن به کسی که رفتارش تعادل نداره و قابل پیش بینی نیست اعتماد نکن