2777
2789
عنوان

این خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست

حد و حدود و ارزش خودتو با بلاک کردن و بیرون کردنش از زندگیت بهش نشون بده وگرنه اگه به هر صورتی برگردی تا اخر اذیتت میکنه مشخصه سواد عاطفی نداره و ازیناس که با یکی کات میکنه مهم نیس میره با بعدیا 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه زود پیدا کرده. ظاهراً وقتی با شماست جاهای دیگه هم فعالیت داره وگرنه پیدا کردن پارتنر و دیت رفتن به کوچولو زمان می‌بره نه اینقدر سریع

من باشم اصلا برنمی‌گردم 

چون اصلا جای خالیم رو احساس نکرده و الان فهمیده فقط شما هستی که میتونی بپذیرید ش کسی دیگه بهش محل نمی‌ده.

لااقل دو روز شکست عشقی میخورد نه که هول هولی ...

این یعنی تورو به چشم یه هرزه دم دستی میبینه که هروقت دلش خپاست میتونه بره با بقیه حال کنه و هر وقت د ...

چرا به خودت اجازه میدی کلمه هرزه رو بکار ببری؟ تو از کجا میدونی به چشم هرزه میبینتش ؟ واقعا که 

کاربری دست ٣ نفره
این یعنی تورو به چشم یه هرزه دم دستی میبینه که هروقت دلش خپاست میتونه بره با بقیه حال کنه و هر وقت د ...

چون ازش سنم کمتره و میدونه رابطمون اینده ای نداره اصلا جدی نمیگیره و شاید براش همینطور که تو میگی باشم

واسه شما نه خیانت محسوب نمیشه

چون به هر طریقی میخوای حفظش کنی

شیطنت کرده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
میترسم اذیت کنم و ناز کنم بره و دیگه بر نگرده

جدی طرف رو مونده میدونی؟بنده خدا اون همین الانشم چشش کلی جاهای دیگس بهتر پیدا نکرده امروز نره فردا میره بنظرم دیگه پارتنر صداش نکن اون پسر مردمه.....

چون ازش سنم کمتره و میدونه رابطمون اینده ای نداره اصلا جدی نمیگیره و شاید براش همینطور که تو میگی با ...

حیف توئه

سنت هم کمه باید به پات بیوفته

ترس شدید از دست دادنتو داشته باشه

اما متاسفانه مطمئنه  هرکااااری هم کنه نمیری

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چه زود پیدا کرده. ظاهراً وقتی با شماست جاهای دیگه هم فعالیت داره وگرنه پیدا کردن پارتنر و دیت رفتن ب ...

دورش پره دختره که زیر پستاش و ریپلای استوریاش باهاش لاس میزنن برای همین خیلی راحته براش اینکارا

چون ازش سنم کمتره و میدونه رابطمون اینده ای نداره اصلا جدی نمیگیره و شاید براش همینطور که تو میگی با ...

عزت نفس و اعتماد به نفست پایینه.پسره فکر کرده خبریه و خیلی چیز گنده ای هست. به نظر من احساساتت رو حروم نکن . برای کسی که با لیاقت هست و شوهرت قراره باشه سرمایه احساسات رو بذار‌. نه برای این شخص